Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ates.vitamin.balik yagi.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumates.vitamin.balik yagi.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gugguludaglarguggulu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Konu: ates.vitamin.balik yagi.
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 13:21
kolay gelsin hocam.benim 18 10 2011 dogumlu kz evladim var.dogumdan  7 aya kad ar idrar yolu enfeksiyonu vardi.bunun icin hastanede yattik bir cok antibiyotik   surup, igne tedavisi gorduk.imdi 17 aya girecegiz.bu zamana kadar olmadi.ama tbi atesi falan cikinci oyle bir bilinc altina yerlesmiski bizde heme iye mi acaba diyoruz.dunden beri atesi var.bir anda cikti.neyden cikmis olabilir ates diye doktora goturduk.iye tahlili yaptirdik.kulagina agzina. vb bakti.atesin cikmasi icin hicbir sebep gormedim dedi.iye temiz cikmis dedi.boyle bir durumda doktor olarak yapacagimiz ust solunum yollarindan suphelenmektir dedi.ama hicbir grip baslangici gormedi.calpol ver.4 saat arayla.duzelmezse dolven ver.2 saat sonra ates hala devam ediyorsa fitil ver dedi.ve antibiyotikverdi.hala devam ediyor atesi.doktorun dediklerini yaptim . sadece antibyotik vermedim.vrmem lazimmi ne yapmam lazim.lufen yardimyine atesimiz 39-37 5 devam ediyor.huzursuz istahi hic yok.bol sivi vermeye calisiyorum ama zorla.birde doktor bey ben kizima bu zamana kadar hic vitamin  olsun balik yag i olsun hic vermedim.hangi durumlarda veriliyor.vermem lazimmi .simdiden tskler allaha emanet olun.                                                                                                                                                           doktor bey yazmaya unutmusum kizimda 2 gundur surekli gaz yapiyor.karni gurluyor.neden acaba.ates old icin atlet bez le gun boyu.bununla bir baglantisi olabilirmikolay gelsin

Düzenleyen gugguludaglarguggulu - 09 Şub 2013 Saat 16:12
Annem
Yoklugun icimde bir kor
Cekilmiyor hasretin annemm
Seni nasil ozledim annem
Bir bilsen....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 19:46
Sizi kaziklamislar, hemde feci kaziklamislar.... Bu kadar sik IYE ben meslek hayatimda rastlamadim... Lutfen eski "Idrar Tahlillerine" bir bakin; NITRIT = NEGATIF olanlarda, kesinlikle IYE yok demektir. Oyle 8-10 lokosit goruldu diye IYE teshisi koymak son senelerin en yaygin sahtekarligidir. Laboratuvar-Doktor iliskisi ile yapilan bu sahtekarlik o kadar barizdirki, Laboratuvara; idrar diye; "Idrar gorunumunde" cay suyu gonderin, onda bile Lokosit gorurler. Denemesi, bir idrar tahlili parasi... 1 yasindan sonra vitamin sart degil, Balik yagi isterseniz verebilirsiniz...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 20:08
doktor bey doktorlardan icim cok yara.biricik annemi doktorlar oldurdu diyecegim olmayacak.siz bizden daha iyisini bilirsiniz.bu dunyanin gercek dunyasida var.orda hesplasacaz.peki hocam atesimiz icin biseyler yazabilirmisiniz..yukarida ayrintili anlattim.saygilar
Annem
Yoklugun icimde bir kor
Seni nasil ozledim annem
Bir bilsen....
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 20:53
Siz ates ile ugrasmayin, atesi yapan hastalik ne ona bakin. Eger atesten rahatsiz olmuyor ise, atesini dusurmeyin. Verecekseniz; gunde, 3x1 Calpol120 veya 3x1 ParaNox 120 fitil kullanabilirsiniz.
Eski idrar tahlillerinden bulabildikleriniz oldumu??

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Şub 2013 Saat 20:54
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2013 Saat 21:23
doktor bey annem vefat ettikten sonra bende heseyi atma hastaligi basladi.maalesef eski tahlil sonuclarin hepsini attim.tabiki sizi tanimiyordum.iki aydir sizin gibi degerli hocayi tanidim.bilseydim atarmiydim.dun idrar tahlil sonucu  nitrit negatif yaziyor.zaten dunku dr yok iye ddi.inanirmisini dedigim gibi dogumdan 7 aya kadar zor gunler gecirdik bu iye yuzunden.ultrasyonda bobreklerine bakildi bikac kere.son doktorun dedigi bobreklerine mikropu kacmismi ona baktirin dedi.oda ozel bir yer bakiyormus.bende baktirmadim.bikmistim artik.sukur gecmis.sizin dediginize gore dogruysa tabi iye oldgu.cok sagolun.allahim size saglikli uzun huzurlu omurler versin.

Düzenleyen gugguludaglarguggulu - 09 Şub 2013 Saat 21:36
Annem
Yoklugun icimde bir kor
Seni nasil ozledim annem
Bir bilsen....
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2013 Saat 00:47
O yastaki cocuklarin alti devamli kakali oldugu icin, IYE yapan bakterilerin yerleserek, IYE yapmalari nerede ise imkansizdir. Istisnai olarak, Sepsis gecirecekde, kana gecen bakteriler bobreklerden suzulerek asagiya inip, IYE yapacak... Onun haricinde yok oyle IYE ler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.