Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece uykusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGece uykusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
handuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Gece uykusu
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2013 Saat 15:19
Merhaba,
Kızım 9,5 aylık, Akşam 21:00 gibi uyumuş oluyor sabah da 07 civarı uyanıyor. Gece çok fazla uyanıyor ama özellikle son 2 haftadır (2 hafta önce hafif bir boğaz enfeksiyonundan dolayı biraz ateşlendi) inanılmaz sık uyanıyor. Önceden uyandığı zaman emzik verince kucağımda tekrar uykuya dalardı. Ancak 2 haftadır emziği kesinlikle reddediyor, ağlıyor ve sadece emerek uyuyabiliyor, tabi gece sadece beni istediğini söylemiyorum bile.
Bu arada kendi yatağında uyuma alışkanlığı malesef yok (öyle bir bebek var mı bilmiyorum ama) Ya kucakta emerek ya da ayakta sallanarak uyuyor :(
Gündüz 3 kere toplamda 3-3,5 saat uyuyor. En son uykusundan 18-18:30 arası uyanıyor.
Emmek istediği için olduğunu düşünüyorum ama çalıştığım için uykusuzluk çok zorluyor.
Ağlasa da emzirmemek mi gerekiyor? Yoksa bu bir dönem ve kendiliğinden geçer mi?
Yardımlarınız için çok teşekkürler,
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2013 Saat 13:30
6 aylığı geçtiği için, çokda yüz vermeyin, yapabildiğiniz kadar yapın, yapamadığınızda, koyun yatağına, isterse ağlasın. 2-3 gün ağlar alışır.
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2013 Saat 08:56
Hocam farklı bir başlıkla yazmak istemedim size. Benim kızımda 20 aylık. Gündüz çalışıyorum meme emmiyor haliyle. akşam yatağa girdiğimizde emip yatıyor. Gece çok kaklıyor sürekli uykusunda emmek istiyor.m Yaz sıcağı bende bunalıyorum haliyle. Gece su da veriyorum az emmsin diye ama nafile 1 saat arayla kalkıp emiyor yatıyor yeniden geliyor yanıma. Bende gece uykumua alamadan dinlenmeden işe gidiyorum. Süte hiç alışmadı günlük süt ihtiyacını ben kahvaltısını sütle yaparak yoğurt vererek ve öorbalarını sütle yaparak karşılamaya çalışıyorum. Akşamlarıda beni emiyor. Memeden kesmeyi de düşünmüyor değilim hani. Gece böyle bunaldığımda kızım bak uyu ama sürekli meme emiyorsun dediğimde çekiliyor yatağın bir köşesine kıvrılıp yatıyor ama yeniden 1 saat sonra emmek istiyor. Bana nasıl yardımcı olursunuz artık memeden kessem bir türlü alışamadığı süte ne yapıp ne edip başlasam artık diyorum. Sadece anne sütüyle günlük süt ihtiyacını almıyor gibi düşünüyorum siz ne dersiniz? Saygılarımla.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.