Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim ve kaka sorunumuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim ve kaka sorunumuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şefika Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim ve kaka sorunumuz
    Gönderim Zamanı: 13 Eki 2013 Saat 19:34
hocam merhaba öncelikle iyiki varsınız hocamm bende hemşiyerım  ve sürekli sizi takip edıyorum hocam sizin söyledikleriniz benim için cok önemlı.. benım 2 aylık kızım var daha önceden yazmıştım hocam günde 3 kere yeşil köpüklü kaka yapıyo(halen devam)karnındanda sanki su sesi gıbı gelıyo normalde benımde cok gelıyo bendenmı kynaklanıyo? gündüz ve gece uykusuda cok iyi kendı kendıne cıkarıyo gazını kakasınıda kendı yapıyo başka bi sorunu olmuyoama bu yeşil sulu köpüklü kaka ne zaman gececk ve bi zararı olurmu?birde boyu 58 baş cevresi 39 kilo 6100 gram nasıl hocam?? flagy ve suprax kullandık aca o bagırsak florasınımı bozdukı(

Düzenleyen şefika - 13 Eki 2013 Saat 19:57
ömer
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2013 Saat 20:39
2 aylik bir kiz bebegin kilosu: 5.1kg dir.. Siz asiri besleyerek; 6.1kg yapmissiniz. Kakanin; yesil-sulu kopuklu olmasi tamamen asiri beslediginiz icin. Flagyl veya Suprax gerektirecek bir hastalik olsa idi, kilosunun; degil 1 kilo fazla olmasi, normal kilonunda altinda olurdu. Simdiki doktorlar nasil bir zeka seviyesine sahiptirlerki, hic dusunmeden, hastayi yeterince incelemeden, sirf hastayi basindan def edebilmek icin, hemen ilaci yazip sizi sepetliyebiliyorlar..
SAKIN bir daha bu doktorlarin hicbir dediklerini yapmayin, verdikleri hicbir ilaci kullanmayin.
Yukarı Dön
şefika Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2013 Saat 20:46
evthocam haklısınız peki neler yapmam gerekıyo kızımsürekliemmek istıyo vemeyınce elını emıyo ağlıyo 3 saat ara ile veremıyorum hıc :(
ömer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2013 Saat 01:31
Eger, asiri beslenmekten dolayi, sanci ve/veya kusma olmuyorsa, sizde yesil kakayi kafaniza takmayin ve aynen devam edin. Cocuk rahatsiz oluyorsa, meme aralarini acin...
Yukarı Dön
şefika Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2013 Saat 19:50
hocam merhaba doktorum bugun belki laktoz ınt.veya süt alerjişi olabılır dedı test istedi (gaitada redüktan madde)sizce ne yapayım hocam ciddi bir sıkıntımı kı?
ömer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2013 Saat 22:33
Ben size, basindan beri bu doktorlara itibar etmeyin diyorum.. Bunlar; sanki "at gozlugu" takmis gibi sadece hastalik dusunup, "yeni-dogan" ozellilerini hic bilmeden, is yapan doktorlar. Hicbir dedigine inanmayin, daha 2 aylik bir cocukta, "Laktoz intoleransi" olamayacagini bile bilmeyen bir doktor... Sadece benim anlattiklarima itibar edin. Yoksa basiniz beladan, bebek tahlillerden kurtulamayacak..
Sormaniz lazim:... Reduktan madde (+) cikarsa ne yapacak??
Yukarı Dön
şefika Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2013 Saat 19:13
hocam malesef pozitif cıktı ne yapmamız lazım:(ve gaitadada gizli kan da pozitif cıktı cok kötü oldummm hocamm moralım cok bozuldu ne yapayım caresiz kaldım

Düzenleyen şefika - 19 Eki 2013 Saat 19:52
ömer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2013 Saat 00:50
Beslenme aralarini acin..En az 4 saat ara olsun. Yemedigi zaman israrci olmayin..
Peki bu "muhterem" doktor ne tavsiye etti?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.