Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sağ Testis
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSağ Testis

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eyüp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 80
Mesajın Direkt Linki Konu: Sağ Testis
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 19:59
hocam 5,5 aylık oğlumun altını değiştirirken sağ testisinin kesede olmadığını fark ettım yaklaşık bır aydır boyle doktora götürdüm skrotal usg (sağ testis inmesi) istedi bende size danışmadan usg çekmek istemedim bu konudakı duşuncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum bir kaç gün evvel pipinin sağ tarafının ust kısmında bir şişkinlik fark ettim ama suan bu şişkinlik bulunmamaktadır.saygılarımla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 20:04
Banyo yaptirdiginizda, sonuna dogru, siz kendiniz, once bakarak, sonra eliniz ile kontrol edin. Gozunuze veya elinize geliyorsa, bu "Mujdeyi" o sahtekar doktora soyleyip, mosmor edin..5.5 ay suresince, bu bebek hicmi doktora gitmedi?
Elle bakarken, geriye kacmamasi icin, once obur elinizin bas ve isaret parmaklari ile kasik bolgesine baski yapip, oyle elinizi surun, yoksa siz elinizi degdirdiginiz anda geriye kacar. Sunucu yazin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2013 Saat 20:05
Yukarı Dön
Eyüp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 20:19
hocam ayda bir doktora gidiyoruz bu ay böyle oldu nedenini anlayamadık doktor her gıttığımızde kontrolunude yapıyordu usg ıstedı ondan cıkacak sonuca göre bir çocuk cerrahisine gitmemiz gerekebilir dedi. ne olduysa bu 1 ay ıcınde oldu hocam 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 00:06
Hele bir, sicak suda oturtun veya sabah alti sicakken actiginizda da, belli olur. Gozunuzle bile gorebilirsiniz, veya elle siz bakin, ama anlattigin gibi ilk 2 parmaginizla once kasiklarina bastirinki, geriye kacmasin.
Yukarı Dön
Eyüp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 20:39
Hocam dediğinizi yaptık kesenın sağ tarafı boş duruyor şimdi ne yapmalıyız cocuk cerrahısıne goturmelımıyız ayrıca usg cekmelımıyız hangı durumlarda ameliyat derlerse kabul etmelıyız bu konuyla bılgısıne guveneceğimiz bır doktor önere bılırmısınız ankarada olsada olur hangı hastanede calıştığını ve adını yazmanız yeterlı kendılığınden ınme durumu olabılırmı bazen sağ tarafın kasık kısmında şişik oluyor sonra kayboluyor bunun sebebi nedir hocam acıl desteğinizi bekliyorum saygılarımla
Yukarı Dön
Eyüp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 20:41
birde bu durumun oğluma ne gibi bir zararı olabılır ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 22:49
NAMUSLU, bir Cocuk CERRAHI bulmaniz gerekiyor. Once gorecek, sonra, gerekiyorsa, US yapilacak,ondan sonra ameliyata karar verilebilir veya verilmez. Sonucu yazin. Ankara da iseniz, Hacettepe'ye gidin..
Yukarı Dön
Eyüp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2013 Saat 16:35
Hocam bugun çocuk cerrahisine götürdük Yüzeyel Doku Ultrasonografik inçelemesinde sağ testis skrotumda ve inguinal bölgede izlenmediAnçak mesane sağ lateral komşuluğunda inguinal kanal proksimal kesime uyabilecek lokalizasyonda yaklaşık 9.5x7 mm boyutunda testis dokusu ile uyumlu olabilecek hipoekoik görünüm izlenmiştir. Doktor 12 ayda getirin ameliyat edeceğiz dedi suan yapmamız doğru olmaz dedi. Benim sorum ise sizneyi uygun görüyorsunuz şuan ne yapmalıyız Hacettepe'ye götürmemizi önermiştiniz orda hangi doktoru öneriyorsunuz bu konuda 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.