|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak_berat ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak_berat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 17:53 |
merhaba doktor bey benim oğlum 3 ay 9 günlük öksürükle beraber hırıltı var dün doktora götürdüm mevsimsel üşütüş dedi antibiyotik ventolin buhar verdi ama ben tedirginim bronşit hastasına verılmıyo mu buhar daha doğal cözümle geciremezmiyim öksürüğü ve hırıltıyı?
|
|
![]() |
|
burak_berat ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak_berat
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bide ishal oldu antibiyotiği verince bunun icin ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118865 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunumuz, sahteklarligi bu... Her oksurene, Ventolin...
Usutmekle hastalik olmaz, birisinden Grip bulasmis. Grip yaninda, ishal olmasi; "Domuz Gribini" isaret eder. 1 hafta surecek..SADECE; Serum Fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin, eski maillere bakin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|