|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
edaege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2014 Saat 08:59 |
Oğlumla ilgili 3,5 yıdır süren ve hem bizi hem çocuğu yıpratan bir sorunumuza çözüm bulmak adına sizi sürekli takip ediyorum ve yorumunuza çok ihtiyacım var. Oğlum 4,5 yaşında ,1 yaşına kadar egzama ile uğraştık geçti diye sevinemeden o günlerden bu güne tekrarlayan (ortalama ayda 1 kez) kusmayla sonuçlanan öksürük krizleri yaşıyoruz. Çözüm aradık Çocuk Alerji uzmanıyla görüştük singuler ve inhaler ilaçlar kullandık ama gel gör ki çocuğum hiç bir şekilde rahatlamıyor. Her gribal enfeksiyon öksürükle sonuçlanıyor. Uykuya daldığı anda şiddetli öksürükten eser kalmıyor hiç öksürmüyor.Ama uyanınca böğüre böğüre öksürmeye devam ediyor. Çocukluk çağı astımı diyor doktorlar atak geçirmemesi için ilaç şartmış.Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız... Düzenleyen edaege - 15 Mar 2014 Saat 10:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu "Cocuk Allerji" doktorlarina, "tirnak batmasi" sikayeti ile cocuk goturun, ona bile: Singulair ve inhaler ilaclar verirler...
O sahtekar doktorlardan UZAK DURUN... Hele birde "inhaler" diye KORTIZON ihtiva eden; Nasonex, Flixotide gibi spreyleri kullanirsaniz, bir daha bu sahtekarlardan pacanizi kurtaramazsiniz.. Eski mailleri mutlaka okuyun. Bu yasta, en siklikla gorulen hastalik;Grip'tir, ama gelin-gorunku, Turk doktorlari ASLA, Grip teshis etmezler. Hepsine, Bronsit, Cocukluk cagi Astimi gibi SAHTEKAR tanilari koyarak, sizleri abone ederler... SAKIN, bu sahtekarlarin yalanlarina kanmayin,verdikleri HICBIR ilaci da kullanmayin, oradan kacin ve sadece benim Grip icin anlattilarimi kullanin... Basiniz sikistiginda, bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Mar 2014 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
edaege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim oğlumun kusma sonucu rahatlaması ve yapışkan şeffaf kusmasını nasıl değerlendirelim ve çünkü ancak bu şekilde kustuktan sonra rahatlıyor.Bir de uykuya daldığı anda o şiddetli öksürük tamamen kesiliyor. Uykusu hafileyene ya da uyanana kadar öksürmüyor.Çocuk çok yoruluyor perişan oluyor. Başka bir öneriniz var mı? Çok kötü durumdayız sürekli bana yaardım edin diye ağlıyor ve öksürükten konuşamıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Su; verilen ilaclarin etkileri bir gecsin, cocuk daha iyi olacak. Zaten verilen o ilaclar, Grip gectikten sonrada sikayetleri devam etsin, devamli doktora gitsin diye veriliyor. Sadece benim dediklerimi yapin, sonrasi daha rahat edeceksiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum hocam iyi ki varsınız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|