|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kimyaci58
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: öksürükGönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 00:13 |
|
merhaba hocam.kızım 33 aylık ve bu sefer sizden öğrendiklerimizle başetmeye çalıştığımız boğaz sorununun dışında bir şeyle karşılaştı. yaklaşık 1 ay önce ateşli bir grip geçirdi sadece 2 gün ateş düşürücü kullanarak atlattık ama o gün bugün burnu tıkalı geceleri horluyor uyuyamıyor çoğu zaman.serum fiz. temizliyorum bazen iliadin kullanıyorum,cold mix kullanıyorum ama açılmıyordu ki bugün ciğerden gelen bir öksürük başladı,sesi biraz kötü öksürüğün.ama öksürükle hiç karşılaşmadık ne yapacağımı bilmiyorum,bal limon zencefil verdim.ciğerlere inme nedir,inermi ne durumda korkmam gerekir ve ne zaman dr götürmek zorundayım...herşey için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 07:24 |
|
Ilac kullanmadiginiz surede, cigerlere inmez... Aferin,Peditus, Asist, Ventolin gibi suruplari kullanmadiginiz surece inmez.
YASTIGINI YUKSELTIN, ESKI MAILLERI OKUMAYA DEVAM EDIN. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|