|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EYLULGUL ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2014 Saat 16:34 |
kadir Bey merhaba ;
02.09.2011 doğumlu (30 aylık) 13 kg. 96 cm boyunda bir kızım var . Kızımın bebekliğinden beri hep bir takım şeylere karşı alerjileri oldu. Hala daha oluyor. 1-yıkanmamış yeni kıyafete karşı teninde kızarıklık ve döküntüler oluyor .( biz yıkamadan giydirmiyoruz ama çevrede ailede yıkamadan giyinenler kucaklarına aldıklarında temas ettiği yerde mutlaka kızarıklık oluyor.) 2-metal eşyaya karşı bileklik kolye vs. 3-çilek ve domates yerken ağız etrafı kabarıyor ve kızarıyordu 1 sene önceye kadar. bu gıdaları vermeye ara ara devam ettik şimdi geçti artık olmuyor kızarıklık. 4-ilk bahar aylarında pikniğe gittiğimizde vücudunda bir takım yerlerinde kabarıklıklar ve döküntüler oluyor özelikle yüz ve boyun bölgelerinde. En son dün ilk defa köpek sevdik (sokak köpeği değildi.)köpeği sevdiği el avuç içi olduğu gibi kabardı ve kızartı kaşıntıda var bileğine kadar. Ve yüz ve boyun bölgemizde de kızarıklık var .yine ağaçlı ve çiçekli bir yerdi. size sorum üniversite hastaneleri alerji ve deri testi yapmamızı öneriyor .ama kendi özel doktorumuz yaşının daha küçük olduğunu herhangi bir alerji desti yaptırmam için erken olduğunu söylüyor. Şimdilik Atarax şurup ve bir takım rahatlatıcı merhemler yeterli diyor. Sizce ne yapmalıyım dorusu nedir ? bu konuda yardımınızı rica ediyorum cevabınız benim için çok önemli .Teşekkürler. |
|
![]() |
|
EYLULGUL ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey Atarax günde iki defa 1 ölçek veriyorum. Bugün biraz daha kabarıklıklar söndü ama ara ara kaşıntı oluyor .Boyun ve avuç içinde . Ben hala Atarax verirken şüphe içindeyim sizdende cevap gelmedi ama bu ilaç doğru ilaç mı ???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret, nasil oldu ise, dogru-durust bir doktor bulabilmissiniz. Dedikleri dogru, Atarax, sikayetleri oldugunda kullanabilirsiniz...
Deri testleri, cocuklarda hicbir ise yaramaz... Diyelimki yaptirdiniz ve ; A, b ve c maddelerine karsi allerji tesbit ettiler... Ne olacak?? Imam gene bildigini okuyacak, Atarax verecek...Sizin de, avuc dolusu paralari etrafa sacmanin "huzuru" ile basiniz goge erecek!!! Dediklerimi doktorunuza soyleyin, aynisini soyleyecek. Cocugunuz biraz problemli... Sakin doktorunuzu degistirmeyin... Tabii cevredeki sahtekarlara ozenmedigi surece... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey cevabınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Yalnız( çocuğunuz biraz problemli...) kısmını düşünüyorum . vücudunun böyle reaksiyonlar göstermesi yaşına göre normal mi? Kızım biraz hassas, benimde ona göre dikkatli davranıp hassas olduğu şeylerden uzak mı tutmam gerek yoksa belirli aralıklarla denemeli miyim ? bu hassas durumu büyüdükçe geçer mi ? nasıl bir tutum içinde olmalıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayati boyunca, bazi Allerjileri olacak... Mevcutlarin bir kismi azalirken, yeni Allerjileri cikacak..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|