|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canan10 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 08:56 |
Merhaba Kadir Bey geç konuşma problemi olan 5 yaşında ki oğlumuz için doktoru balıkyağı önermişti ben 3 aydır içiriyordum dün bitti devit ampul içirmek istiyorum ama size danısmak istedim.Böyle bir soru vardı ama bulamadım.Ampul mü kullanalım yoksa balıkyağına devam mı edelim.Değerli vaktinizi alacagım şimdiden çok teşekkür ederim.
DHA (Dokosahekzaenoik asit) 200 mg EPA (Eikosapentaenoik asit) 40 mg C Vitamini 30 mg E Vitamini 5 mg A Vitamini 400 mcg =1332 IU Folik Asit 50 mcg D Vitamini 2.5 mcg = 100 IU Düzenleyen canan10 - 28 Mar 2014 Saat 08:59 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konusma problemi olana, eskiden "Kanaryanin artan suyunu" icirirlerdi, simdi "Balik yagi"mi iciriyorlar... Daha etkili oldugunu sanmiyorum...
Konusma problemi= SAGIRLIK tir...... Sagirlik veya baska bir isitme problemi yoksa, zekasinda bir "Ozur" de yoksa, konusacaktir... Bana kalirsa, o doktor'da biliyor bu "Balik yaginin" bir b..'a yaramiyacagini da, sirf size zaman kazandirip, cocugun kendiliginden konusmasini bekliyor.. Turk toplumu gibi cahil topluluklarda, hastayi baska "zararli" cozumlar aramaktan korumak icin, faydali bir yontem...AMA, Interneti kullanabilen bir aileyede bu muamele yapilmaz.. Konusmamasi icin degilde, genel D-vitamini ihtiyaci icin; Senede 1 defa 1 ampul" Dvit3" icirin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Mar 2014 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
canan10 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi ki varsınız Kadir Bey sizin yazdıklarınızla içimi hep ferah tuttum zaten.Doktora göre yaygın gelşimsel bozukluk diyor bu çocuklar yasıtlarını yakalayabılır okul zamanına kadar dıyor.Çocuk psıkıyatrı hemen özel egıtım demişti ama biz göndermedik.Oglum cin gibi ama bazı seyler işine gelmiyor :) Balıkyagına gelınce bır arkadsımın ogluda aynı durumda ona da vermısler demek ki artık durum boyle, doktor bıze bır ılac daha verdı aksamları bır ölçek kullanın dedi nötropil diye.Oglumun son bır aydır epey kelıme haznesı gelışti ekım ayına kadar baba topu at gibi cumle kurmazsa cocuk psıkıyatrıye gönderecegım dedi işte böyle Kadir Bey zamanınızı aldım cok sagolun fikirleriniz çok önemli benim için.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nootropil, hic bir ise yaramayan, "Placebo" yani bos ilac olan bir ilactir... Aile, ilac verdigini ve faydali olacagini umarak, tatmin olur...
Aldanmak, ebedi bir tedavidir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|