|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 00:55 |
hocam 2 yas 15 gunluk bir kizim var .daha once size danismistim 1 kilo fazlasi var su an bir problem yok ama dikkat etmeniz lazim demistiniz. kizim yemeyi seven bir bebek surekli birseyler yemek istiyor sut miktarini artirarak yeme istegini azaltmaya calisiyorum .ilerde kilolu olmasini istemiyorum. evde surekli kek pilav yogurt diye pesimden kosuyor .hergun et yediriyorum tavuk ya da kirmizi et corbalarina katiyorum . 2.850 kg 47 cm dogmustu .su an iki yasini doldurdu 85 cm 12.5 kilo . degerlendiririseniz sevinirim .gorusunuz cok onemli .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.5 yas cesametinde.. 1cm boy fazlasi, 800gram kilo fazlasi var... Fazlalik; 200gram azalmis, aynen DEVAM....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|