|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NİLÜFER-ALPEREN ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NİLÜFER-ALPEREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2014 Saat 10:46 |
Selamlar kadir Bey,
acil yardımınıza ihtiyacım var.İkizlerim 21 aylık.Pazartesi gününden başlayan ishalimiz ve devamında ateşimiz vardı.Ateş 2 gün sürdü ve geçti ama ishalimiz devam etmekte.Salı günü doktora götürdüm ve bağırsak enfeksiyonu teşhisi koydu.İlaç olarak ta reflor toz ve flagyl diye günde iki defa olmak üzere bir şurup verdi.Bugün ishalimizin 4.günü ve hala geçmedi.Ve feci pişik oldu.Çok ağlıyor oturamıyor yatamıyor.Nerdeyse 20 dk.bir bez alıyorum.İshal yeşil renkte olup kanlı değil.Her altını aldığımda suyla yıkıyorum ve krem veya zeytinyağı sürüyorum.Hocam başka ne yapabilirim.Ne olur yardım edin.Hiçbir şey yemiyor.Muz ve patates haşladım onu bile yediremedim.Ama çok su içiyor. Sizin değerli görüşlerinizi bekliyorum..
Düzenleyen NİLÜFER-ALPEREN - 24 Nis 2014 Saat 14:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; verilen hicbir ilaci kullanmayin... Cok cahil bir doktora catmissiniz.
1- Flagyl surup Dizanteri durumunda kullanilir, her ishale verilmez... sizin ishalin de; Dizanteri ile hic alakasi yok (Alt Forum yazilarini okuyun) 2- REFLOR; Ishal ilaci degildir, sadece, "barsak bakterilerini" ihtiva eder. Sadece; Antibiyotik kullanimi sonucu olusan ishallerde kullanilir.. 3- Isterse; 20 defa ishal ciksin, kusma olmadigi surece, bir "su kaybi" OLMAZ... 4- Pisik icin; eau Borique'li su, Ultralan pomat kullanin, kullanimlari eski maillerde var. 5- DIYET GEREKSIZDIR, COCUK NE ISTERSE ONU YER. |
|
![]() |
|
NİLÜFER-ALPEREN ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NİLÜFER-ALPEREN
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim Kadir Bey, bugün itibari ile ilacı kullanmayacağım.
Pişik için ise dün yazdığım yazıya cevap beklerken eski yazılarınızı okuyaraktan eau Borique'li su, Ultralan pomat kullanmaya başladım.sanki bir günde fark etti.Bu sabah ta cevabınızı görünce sevindim. Size ne kadar minnetarım anlatamam.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|