|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zümranur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2014 Saat 15:43 |
merhaba kadir bey 1 yaşında kızım var bir hafta önce öksürmeye başkadı cumartesinden beride şiddetli oldu boğazı yırtılıyor sanki balkamdan boğulacak gibi oluyor gece uykudan uyanıyor ağlıyor nefes alamıyo gibi oluyo bazen doktoru amoklavin verdi aferin verdi birde nose clean burun spreyi verdi pazartesinden itibaren kullanıyorum balkamını öksürürken kusuyo çıkarıyo ama öksürüğü aynı cok kötü içi parçalanıyo sanki bide diş çıkarıyo sanırım ishali var hiç bir şey yemiyo boğazları yanıyo nolur yardım edin şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: Antibiyotik ve bilhassa; Aferin'i KULLANMAYIN... Eski mailleri okuyun, yoksa doktorlardan cikamazsiniz.. Aferin, balgami ve burun ifrazatini koyulastirir, hastalik, daha kotu hale gelir.. Aferin; bazi sahtekar doktorlar tarafindan, KASTEN verilir.
Alt Forum yazilarimi okuyun. Oksuruk ve ishalin yanyana olmasi, "Domuz Gribini" isaret eder. EGER, bu seneki Grip asisini olmadi ise, agir gecer... Sakin ilac-antibiyotik kullanmayin, benim yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|