|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 11:44 |
Hocam merhaba. 2 yasinda oğlum un 1 ay önce durup dururken burnu kanamisti önemsemedim. Dün gece yastık batacak kadar çok kanadı. Eli yüzü hep kandi. Biraz önce de çok az kanadı. Hastaneye gotursem mi? Parmağıyla oynadıdamı kanadı bilemiyorum yada bir sorun mu var? Ne yapabilirim hocam. Teşekkürler.
Düzenleyen lagrima - 29 Nis 2014 Saat 12:05 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanama 10 dakika icinde durdu ise, onemli bir seyi yoktur. Gunde; 3-4 sefer, burnuna su cektirip, sumkurtun. Sik sik kanarsa, bir "Kan sayimi" yaptirip, tamamini bana yazin.
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gece ne kadar zaman kanadı bilemiyorum ama gündüz olduğunda 3 5 dk anca. Tmm tekrar olursa kan sayımı yaptırıp size bildiriyi hocam. Teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni gun icinde; 2-3 defa kanama oldugunda, "Kan sayimini" yaptirin. Oyle ayda-yilda 1 defa kanama icin, degmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|