Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı (hocam çok acil lütfen)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı (hocam çok acil lütfen)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 134
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı (hocam çok acil lütfen)
    Gönderim Zamanı: 01 May 2014 Saat 22:58
Hocam kızımın griple birlikte kulak ağrısı başladı sizin yöntemlerinizi uyguluyorum fakat 3gün olmasına rağmen kulak ağrısı geçmedi hatta ara ara agrısı şiddetleniyor galiba kulağım çok ağrıyor diye ağlıyor.
Evde iliadin bitmişti bende almanyadan (tatile gitmiştik) iliadin istedim yerine içeriği Ayni olduğunu söyledikleri bir damla verdiler (1ml solüsyon: 0,5mg Xylometrazolinhydrochloid iceriyor. diger: Glycerol, Citronensaure*Monohydrat, Natrıumcitrat 2H2O, geringstes wasser ve Benzalkoniumchlorid.

Bunu kullandım fakat sanki bir etkisi olmadı. Çpk mızıklanıyor ne yapmam gerekiyor yarın doktora götüreyimmi acaba? Size sormadanda birşey yapmak istemiyorum.

Düzenleyen aysegnc - 05 May 2014 Saat 21:17
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2014 Saat 04:19
Goturun, belki baska bir burun damlasi verir. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2014 Saat 16:03
Hocam antibiyotik verdi gönderdi klamoks, pedifen ve calpol. İliadin yazın dedim kullanma dedi yazmadı. 
Dr'a giderken kulağım ağrımıyor diye ısrar etti kızım ama sonradan gene kulağım ağrıyor diye ağladı.
ne yapayım artık bilemiyorum.

Evde Otrivine pediatrik doz ayarlı burun spreyi var onu kullansam olurmu?

Düzenleyen aysegnc - 02 May 2014 Saat 16:27
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2014 Saat 19:06
Siz sadece; Otrivin kullanin..
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 21:15
hocam dediğiniz gibi devam ediyorum. Gribi gecti geçicek gibi fakat az önce keyfi gayet iyiyken ah kulağım ağrıyor dedi baktim kulağından sarı birşey akıyor omuzuna akmış ortalama bir tatlı kaşığı kadar. Hocam panik oldum ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim. Eski maillerinize baktim kulak zarı delinmiş olabilirmi Bactrim kullanmam gerekiyormu. Otrivine bırakayım İliadin alayimmi. Banyo yaptırcaktım yaptırayımmı? Bir zararı olabilirmi.  Ceptelefonuyla konusuyor ağrıyan kulağı duyuyor telefonda.
Hocam tek tek ne yapmam gerektiğini bana anlatırsanız cok memnun olurum şu an ne yapmam gerektiğini inaninki bilmiyorum.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 21:36
Hocam akıntı halen devam ediyor ama genel durumu gayet iyi keyfi yerinde
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 22:23
Kulak zari delinip, icerde basinc ve agri yapan sivi disari akmis.. Onemli bir sey degildir, kulak zari, akinti olur olmaz, deligi kapatir ve saatler icinde kendisini tamir eder. OZTAKI BORUSU CALISIRSA, BIR DAHA TEKRARLAMAZ. Bu sbeple, burun damlalarini dikkatli kullanin.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysegnc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2014 Saat 22:35
Hocam allah sizden razı olsun ne muradınız varsa versin insallah.
Peki Banyo yaptırmamda bir sakınca varmı?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.