|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2014 Saat 09:07 |
Merhaba doktor bey,
Kendim için sormak istiyorum. Sabah uyandığımda tek gözüm aşırı derece de kapaklıydı ve sulanıyordu. Yıkamama rağmen şimdi de hafif bulanıklık var. Evde tobradex var. Acaba çocuklara önerdiğiniz şekilde kullansam yararı olur mu. Ya da ne yapmalıyım. İlginiz için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanin, hicbir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
İlacı 5gun kullandım. Fakat 5. gün 4defa yerine 1 defa damlattım. Gözüm birkaç gün iyiydi şimdi yine çapaklanmaya başladı. Acaba yine aynı olması 5. gün bir kez damla yapmam mı. Şimdi yine tobradex tedavisine sil baştan mı başlamam lazım. Sizin cevabınız geldikten sonra damlatmaya başlayacağım.
çok teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Belki; Tobrased'e direnc gelismis olabilir, Netira goz damlasini; gene 5 gun, gunde;4x1 her iki goze damlatin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Diğer gözümde çapaklanma yok yine de kullanayım mı?
Tobradex damlattığımda sadece sorunlu göze damlatmıştım. Acaba o yüzden mi düzelmedi? Çok teşekkürler...
Düzenleyen özge deniz - 26 May 2014 Saat 13:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
KAIDEDIR... DAIMA, bir gozde enfeksiyon oldugunda, bulasmasin diye obur gozede tedavi verilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Doktor bey hemen gittim netira aldım. Fakat aklıma takıldı prospektüsünde günde 3 defa kullanın yazıyor. Siz 4 defa deyince tekrar sormak istedim kullanım miktarını.
Çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duruma gore, 3 veya 4 kere yapabilirsiniz.. Asiri cpak yoksa, 3x1'de olabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|