|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elif5507 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2014 Saat 14:38 |
merhaba hocam.
size 2 sorum var. öncelikle kızım 8 ay 18 günlük. hocam kızım ek gıdayı cok yemiyor.anne sütü alımına devam ediyoruz.ama bazen cok güzel yiyor ama coğunlukla yemiyor.bizimle sofrada yiyor ama o da doyumluk değil tadımlık. sorum bu sene ücretsiz izindeydim .eylülde yaşına girecek ve göreve başlayacam.mecbur bakıı bakacak.etrafımdaki kişiler damak tadı oluşmazsa,şimdi yemezse hiç yemez deyip beni korkutuyorlar.ilerde yememe sorunu olurmu,bakıcıda ilk haftalarda zorlanır,yemez,ac kalıp hasta kalır diye korkuyorum.sütüm sağıp bırakacak kadar değil ama ona yetiyor galiba. ek gıdaları emzirdikden 2 saat sonra veriyorum. 2.sorum burdaki ir doktor kızımın kafasını küçük buldu. kızım 2800 gr,49 cm baş cevresi de 34 cm dogdu. şimdi 9300 gr,70.5 cm baş cevresi de 42.5 cm küçük mü,sorun olusturur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Beslenme ile ilgili eski mailleri okuyun. Ek gida vermeniz, sart DEGIL.. Size su kadarini soyleyeyim, benim 2 sene boyunca, sadece anne sutu vermis olan, bir suru annem var..Siz etrafinizdaki, cahil-cuhela takimina kulak asmayin, var gucunuzle anne sutunu oncelile verin. Kiziniz zaten, 3.5 kg doganlara yetismis ve birde ustelik, 1.2kg fazlaya gecmis.. Obezmi olsun istiyorsunuz???
2- Kafasina "kucuk" diyen o zavalli cahil doktora bir hatirlatin, sizin kizinizin dogum kilosu:3.5kg DEGIL... Ayricada, varsayalim, kucuk!!! Ne halt edecekmis??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2014 Saat 11:40 |
|
![]() |
|
elif5507 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam içimi rahatlattınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|