|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bihter ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2014 Saat 12:47 |
merhaba doktor bey,
6aylık olan bir oğlum var. şuan kilosu 6700gr boy ise 68cm.. kilo alımı iki ayda çok yavaş oldu. beni emiyor. bir hafta önce ek gıdaya geçiş yaptık. sabahları rezene çayının içine bebe bisküvi, 1çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi, az peynir koyup yedirmeye başladım. sonra yumurta sarısına geçicem..öğlen az çorba, akşam da biraz muhallebi vermeye başladım.. ama bebeğim çok sık kaka yapıyor. bu durum ek gıdaya geçmeden önce de böyleydi geçince de değişmedi. gün içinde kaka sayısı 6 kere oluyor ve rengi yeşile dönük ve kokulu olabiliyor. genellikle fışkırır tarzda yapıyor. bu durumu doktorumuza söylediğimde kan gelmediği sürece sorun yok dedi.. başka doktora götürdük o da laktoz intöleransı olabilir dedi ve emmeden önce damla vermemi söyledi. sorun devam edince gaita testi yapıldı ve "entamoeba histolitika kistleri görüldü" sonucu çıktı 5 gün flagyl ilaç kullandık... ama hala kaka sayısı değişmedi ve kilo olarak da zayıf bir bebek... önceki forumlarınızı inceledğimde FESTAL DRAJE denilen bir ilaçtan bahsetmişsiniz... bunun kullanımı hakkında bilgilendirebilir misiniz? bizim de başlamamızda sakınca var mı? zamanınızı ayırdığınız için ayırca çok TEŞEKKÜR EDİYORUM...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- O kist gorme modasi; yeni bir sahtekarlik yontemi... Maasallah, her ishal kakasinda goruyorlar.. Artik ne goruyorlarsa!!!Bu SAHTEKARLARA sakin inanmayin ve sakin verilen ilaci kullanmayin.
2- Kaka sekli; fazla yedigi icin oyle oluyor.. Bebekler, yoktan kaka varedemezler. Ne girerse o cikiyor. Onceki aylarda eksigi oldugu icin, simdi obur gibi saldirmasi ve cok kaka yapmasi dogaldir. O soytarilarin hicbir dediklerine inanmayin. Sizin durumunuz, Festal gerekecek bir durum DEGIL... Sakin, kafanizi kakaya takmayin, sanci olmadigi surece, yesil ve bol kaka yapmasi hic onemli degildir. SAKIN; O sacma-sapan, karisim kahvaltiyi VERMEYIN.. Cok kaka yapmasi ondan.Eski mailleri okuyun ve sut agirlikli besleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Haz 2014 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
bihter ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınız için teşekkür ederim... süt ağırlıklı beslenmeyi hemen okuyacağım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|