|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cnmkzm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2014 Saat 00:50 |
Hocam 4aylık kızımı bir hafta öncesine kadar sadece emziriyordum,sağdığımda sütümün azaldığını gördüm ve emzirmeden sonra biberonla süt vermeye başladım bazen içti bazen içmedi.24 saat içinde sadece 2 bez değiştiriyorum onlarda çok dolu değil.
hiç emzirmeden biberonla süt verdiğimde sadece 50-60cc süt içiyor 2saatte bir... 4 aylık kilosu 6.100 kg boy 64 Hocam bukadar az süt içmeyle nasıl büyüyecek bu kız? İştahını nasıl açabilirim? Hocam iştahsızlığı için idrar tahlili,kan tahlili yapmam gerekir mi?kilo alımı yetersiz ne yapmalıyım?
Düzenleyen Cnmkzm - 22 Haz 2014 Saat 01:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boy 2cm fazla da, 300gram eksigi var. Ilave sute devam. Acele etmeyin.
Tahlil filan gerekmez. Zaten "cakallar" da izin gibi telasli anneleri bekliyor, isirmak icin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2014 Saat 09:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|