|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 04:15 |
Doktor bey hayirli geceler Kizim dun gece ateslendi 39 dereceye kadar yukseldi ve nobetci doktora gittigimde bogazin kizarik oldugunu belirtti genizakintisi oldugunuda soyledi ve klamoks antibiotik verdi ertesi gun ates tamamen dustu ve tekrarlamadi dilide beyaz ama ates oncesi 1 haftadir oksurul vardi fakat ben ates cikmadan doktora goturmeyi uygun gormedim gece daha cok oksuruk oldu gunduz hafifti ates olynca gittik mide bukantisi ve istahsizlikta var antibiotik ilk kullanimda sabaha etki etti ates dustu fakat bugun 3.gun mide bulanti ve istahsizlik devam ediyor alerji icinde delodayi uygun gorurmusunuz deti testinde ev tozuna alerjimiz cikmisti simdi kollarinin belli kisimlarinda egzama olustu ki bendede cocukluktan ber var egzama.vucutta kasiniyo belli yerleri yuvarlak sekilde kirmizi etrafi kuru bunun icin deloday verdiler neyapmaliyim antibiotik dogru secimmi dogruysa bulanyi ve istahsizlik nedir delodayi kullanmam uygunmudur bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde hocam dolvende aspartam var kullanmak zararlimi ve kullandigimiz cocuklara bissuru ates dusuruculerde falan aktifed vs.gibi paraben iceriyor bunlari kullanmak nederece dogru neyapmali ates oldugunda hangi ilac verilmeli ates dusmesi icin cocuklarimizi resmen kobay olarak kullaniyorlar ve bunlara doktorlarimizda goz yumuyor neyapmam gerekir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Asapartam'in zararli olduguna dair bir "delil" YOK... Duyduklarinizin tamami "Tevatir" dir.
2- Ilaclardaki; Paraben icin de ayni durum gecerlidir. Yani akliniz aliyormu??? Butun dunya farkedememis de, bu doktorlar zararli olduklarini farkedebilmisler... Ne diyelim, Allah akil fikir versin.. Aktifed, Sudafed gibi ilaclari, Paraben ihtiva ediyorlar diye degil, etkileri ile zarar verdigi icin kullanmiyoruz.. Bu ilaclarin ne kadar zarrli oldugunu bu kalin kafalilar. ancak 30 senede ogrenebildiler, onuda yanlis ogrendiler.. Zira sucu Paraben'e atmasalar, bu ilaclari yazdiklari aileler, bunlardan hesap soracak.. Onlarin esas Karin agrilari bu!!! Paraben, bahane. |
|
![]() |
|
Doktor bey hayirli geceler Kizim dun gece ateslendi 39 dereceye kadar yukseldi ve nobetci doktora gittigimde bogazin kizarik oldugunu belirtti genizakintisi oldugunuda soyledi ve klamoks antibiotik verdi ertesi gun ates tamamen dustu ve tekrarlamadi dilide beyaz ama ates oncesi 1 haftadir oksurul vardi fakat ben ates cikmadan doktora goturmeyi uygun gormedim gece daha cok oksuruk oldu gunduz hafifti ates olynca gittik mide bukantisi ve istahsizlikta var antibiotik ilk kullanimda sabaha etki etti ates dustu fakat bugun 3.gun mide bulanti ve istahsizlik devam ediyor alerji icinde delodayi uygun gorurmusunuz deti testinde ev tozuna alerjimiz cikmisti simdi kollarinin belli kisimlarinda egzama olustu ki bendede cocukluktan ber var egzama.vucutta kasiniyo belli yerleri yuvarlak sekilde kirmizi etrafi kuru bunun icin deloday verdiler neyapmaliyim antibiotik dogru secimmi dogruysa bulanyi ve istahsizlik nedir delodayi kullanmam uygunmudur birde hastalandigi gunden beri aglamak geliyormus mesela tvde bana gore uzulucek birsey olmayan ama kendisinin uzuldugu sey ciktigindada aglamak feliyormys ucinden kizim 5 yasinda depresyon olabilirmu yada hastaligiyla ilgisi olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Depresyon ile alakasi yok. Biraz HISLI bir cocuk, o kadar..
|
|
![]() |
|
Asansore herzaman bineriz sorun yok ilk kez gecen gun agladi kalmaktan korkuyorum dedi arabaya bindik babasi park ederken kaza yapmaktan korkuyorum diye agladi ve biryerde birisinin kör oldugunu gormus birgun eliyle gozunu silerken acitmis agliyo kör olmaktan korkuyorum diye agladi 2 gundurde ates oldu ve dili beyaz bogaz kizarikmis ates yok istahsizlik yerken bulanti hali var ve bisey yemek istemiyo zaten cok duygusal bir cocuk ve 2 gundur izledigine veya basit bisey izlerlen etkilenip aglamak geliyo icimden diyor cok korkuyorum depresyon degil ne yapmaliyim boyle degildi bu cocuk deloday kullanmalimiyim birde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deloday ne alaka!! Evde veya okulda, canini sikan bir sey(!) var.. Dikkatinizi cekmeye calisiyor. Biraz konusun, dertlesin.
|
|
![]() |
|
Deloday vucutta sirt omuz kol bolgesinde egzama mevcut deri testinde gecen sene ev tozuna alerji cikmisti alerjen bircocuk mesela suan klamoks antobiotik kullaniyor cenesinde kocaman bir dokuntu olustu kizarik ve sivilce sivilce ufakufak icinde bana vucutundaki kasinti icin advantan verdi 3 gun surulecek birde deloday icsin aksamlari kasintisina faydasi olur dedi heniz icirmedim size danismak istedim cocugin aglamalariyla ilgilide evde canini sıkan bir kardesi var kardesi 1 yasinda dogdu dogalo huy degisti uysal olan cocuk daha duygusal ve daha agresif ve yaramaz oldu sevsek yada hirisi sevse hareketinden yada sinip orayi terk etmrsinden de anlasiliyo fakat nedense bu 2 gundur olusunca genel anlamda oyun oynuyor birileriyleyken neseli ama istah yok yedirmek istedigimde bulanti oluyo ve duygusal tv izlerken bile aglamasi geldigini soyluyor bunun yani sira hocam merak ettigim bir sey daha stres yapsa uzulse ates cıkarmı birde konusup dertlestigimde korkularni anlatiyor cokta istahsiz bir cocuk istah surubu ne onerirsiniz 5 yasinda 18 kilo yemiyor neyapmaliyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|