|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2014 Saat 22:57 |
hocam iyi günler bayramınız kutlu olsun
1)hocam kızım 9,5 aylık bir haftadır sürekli basının arkasini kasiyor.oraya baktık sadece kızarıklık var.çok huzursuz ne yapmalıyım? 2)kizimi şu ana kadar sadece anne süte besledim ama artık sutum azaldı.bu yüzden ek gidaya kutu sutleriyle başladık.ama kızım sade içmiyor muz yada çilek aromalı içiyor sizce bir sakincasi var mı? 3)hocam kızım çok terliyor her gün bir yada iki kez dus aldiriyorum ama bur faydasi yok.vücudu kırmızı oluyor bir çaresi yok mu? birde gece uyurken pencere açık uyuyor bir zararı olur mu? 4)buda son sorum :) hocam kızımın bazen atesi yükseliyor (olcmuyorum çünkü olcersem panik olup gereksiz yere ilaç veririm ancak çok huzursuz olursa olcuyorum) ateşi olunca ishalde oluyor ve kakasi çok kötü kokuyor.bu durum kısa süreli oluyor bir günde geçiyor nedeni nedir? şimdiden teşekkür ederim hocam.çok soru sordum kusara bakmayın Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 30 Tem 2014 Saat 23:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Terledigi icin yapiyor, terinin tuzu kasindiriyor. Daha sik yikayin.
2- Hicbir sakincasi yok. Onlarin icinde; muz veya cilek yok.. Sadece aromalari var. 3- Salonun ortasina bir legen su koy, kizida icine oturt, oynasin dursun. 4- Atesi olunca ishali olmuyor...... Ishali olunca atesi oluyor. Yediklerine dikkat edin.. |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam.dediklerinizi yapacağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|