|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ummu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2014 Saat 21:41 |
Mrb. Hocam oglum 18 aylik 10 kg 85 cm cok hareketli bir cocuk hareketine gore beslenmesi bana az geliyor ve zayif oldugunu dusunuyorum sizce nasil bu konuda ne yapabilirim ( ogluma kendim bakiyorum)
birde hocam geceleri 3.30 dan sonra aglayark uyaniyor hic bir sekilde kucak istemiyor sallanmak istemiyor yatakda pispis yapiyorum onu da istemiyor ne yapacagimi bilemez dirumdayim. Sabaha kadar mizirdanmasi devam ediyor 6 da tamamen kalkmis oluyor.. birde hocam 11 aylikkrn emmeyi bitakti sut iciyor gece beslenmesini kesmelimiyim ne oneririsiniz... cok uzun oldu lutfen k.bakmayin cevaplarsaniz cok mutlu olurum.. saygilarimla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.2kg eksigi var. 5cm boyu uzun... Bu da, sizinde belirttiginiz gibi asiri hareketli oldugunu gosteriyor.
Gunde;2x yarim olcek (2.5ml) Sipraktin surup, 5 gun verip, 3 gun ara verin. Hem istahini arttirir, hem uykusunu agirlastirir.. NOT: %5 vak'ada, ters tepki yapar, cocuk cok hircinlasir, boyle bir tablo gorurseniz, ilaci kesin, boyle idare edin. Gece beslenmesi, o istedigi surece devam ettirin. Durup dururken evde "Harp" cikarmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|