|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2014 Saat 09:42 |
hocam iyi günler
kızım 11 aylık kilosu üç ay önce 9 du boyuda 70.hocam iki gündür kizimda göğsünde hirilti var bogazi tıkalı gibi emzirince zorlanıyor.ne yapmalıyım? birde kızım çok terliyor geceleri üstü açık yatıyor bir sorun olur mu?herkez usutup hasta olacak diyor.şimdiden teşekkür ederim hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yoksa, sadece burun deliklerine; 10'ar damla Serum fiz damlatin. Yastigina 2 damla ColdMix damlatin.
Usutmekle hastalik olmaz... Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Eyl 2014 Saat 07:31 |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
atesi arada bir oluyor ama hemen düşüyor hocam.neden böyle oluyor?doktora götürelim mı?
çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam birde kendim için birşey danışmak
istiyorum.hocam benim yıllardır geçmek bilmeyen hayatımı alt üst eden mide bulantim var:(özellikle yemek yiyince artıyor bu yüzden yemek yiyemiyorum günde bir ogun yiyorum fazla yiyemiyorum. otobüse,minibüse vb. araclara binemiyorum yanımda poset taşıyorum ![]() geçmiyor gece yarısı bulantiyla uyanıyorum.sürekli kilo alıp veriyorum 44 ten yukarı çıkmıyorum.suan kilom 42 152 boyum ![]() migrenden diyor.ama bulantı olunca sıkınt,ı terleme,nefes almakta güçlük ve bayılma hissi oluyor.uyuyamiyorum Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 21 Eyl 2014 Saat 16:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi yoksa, meme emebiliyorsa, gitmenize gerek yoktur.
1 hafta kadar; Dramamin tablet, 1/4 tablet, gunde:2x alin, sonucu yazin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Teşekkür ederim hocam sonucu yazacağım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Iyi günler hocam
Sizi kendim için rahatsız ediyorum Hocam dün kan tahlili yaptırdık Sonuçlara bakar mısınız? Hdl Kolestrol 78 Vldl kolesterol 6 MPV 10.7 Ly% 34.1 Mo% 6.7 Ly#3.56 Ne# 5.97 Hocam bu arada grip geçiriyorum kızıma bulaşma ihtimali Var mı? Birde tavsiye ettiğiniz ilacı reçetesiz Vermiyorlar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam az önce dra tahlil sonuçlarını
gösterdik bana b12 vitamini için iki kutu iğne yazdı.ayrıca b12 vitamini 142 çıkmış sizce gerekli mı? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|