|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
haticeçakır ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticeçakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2014 Saat 10:16 |
merhaba hocam 27 haftalık doğan şu an 11 aylık olan oğlumda iki gündür öksürük var geniz akıntısı oluyo sanırım burnu çok akmıyo dün doktora götürdük boğazında hafif kızarıklık var dedi ve ateşi çıkarsa calpol vermemizi söyledi öksürük arttı biraz daha da artmasından endişe ediyorum bi şey yapmamız gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey yapmayin, hicbir ilaci kullanmayin, SAKIN Atesini bile dusurmeyin. Eski mailleri okuyun.
Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. 2-3 hafta kadar surecek. Akintinin su gibi olmasi yeni oldugunu, koyulasmasi, iyilesmekte oldugunu gosterir. |
|
![]() |
|
haticeçakır ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticeçakır
Teşekkür ederim hocam ama bu maili bugün okudum daha gelen kutusunda hiç mesaj görünmüyodu
maalesef ventolin şurup ve asist kullnıyoruz iki gündür öksürük devam ediyo ve bugün sanki göğsünden hafif hırıltı geliyo doktor cumaya kadar geçmezse antibiyotik başlamak zorundayız dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticeçakır
Eski maillerinizi okuyorum hocam yalnız daha bir yaşında değil bal vermem sakıncalı olmaz mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok anlattim, Bal ile ilgili yazilarida okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticeçakır
hocam iki gün kullandık ilaçları sadece, dün sabahtan beri vermiyorum öksürük aynı şekilde devam ediyo ama dün gece rahat uyudu hırıltı var hala ateşi falan da yok.Bu şekilde devam ederse doktora götürmesem olur mu yani ilerleme olup olmadığını nasıl anlarım.Hırıltı olması kötü bi durum mu uzun sürer mi acacba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tedaviye, aynen devam edin, yazilari okumaya da devam edin. 2-3 hafta devam edecek.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eyl 2014 Saat 19:24 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticeçakır
sağolun hocam coldmix ve sf kullanıyoruz bugün de vermedim ilaçları
hocam makalelerinizi okuyorum mailleri de okumaya çalışıyorum bal ile ilgili ayrıntılı yazı bulamadım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|