|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mydeep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2014 Saat 00:42 |
hocam merhaba, kızım ağustos 2009 doğumlu. 2 gün önce farkettik alt dişi sallanıyor. Dökülme 7 yaş gibi başlıyor diye biliyordum. 5 yaşında erken mi sizce.
Bir de farkettiğimizden beri korkusundan hiçbişi yemiyor.Dişçiye gidip çektirsek mi beklesek mi. Saygılar,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Afedersiniz ama..... Cocuklar FORD fabrikasinin montaj hattindan cikan arabalar degildirki, hepsi 7 yasinda dis degistirsin, 6 ayda otursun, 6 ayda ilk disi ciksin, 1 yasinda yurusun..... Yok boyle bir sey... Tabiiki hepsi birbirinden farkli olacak...
MISAL:Ben 8 aylik yuruyen bebek gordum... 18 ayda yuruyende.. Cok sallandiginda, siz elinizle aliverin, zira yemek yerken yutma ihtimali var...Daha olmadi, disciye gidin. HA... Yutarsa bir seymi olur???? Hayir, midede erir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|