|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 00:54 |
Merhaba hocam
2.5 yaşındaki kızım 2 gündür gittikçe artan öksürük, burun akıntısı, sadece sıcaklık şeklinde hissettiğim hafif ateş vardı. Bugün öksürük daha da arttı. Sesi kisildi gibi ya da kalinlasti da diyebilirim. Viral olduğunu düşünüyorum sanırım grip ya da kup. Dilde pas koku vs yok. Sürekli ve şiddetli ateş yok. Fakat nefes alıp vermesi biraz zor gibi daha doğrusu nefes verirken ötüyor. Krupta nefes verirken otme olur mu. Yoksa daha önceki cvp ta okumuştum bronşit olabilir mi. Nasıl anlarım neye dikkat etmeliyim. Bal limon sf ve cold mix harici uygulanmam gereken bir şey var mı şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin, Serum fiz., Limonlu bal ve ColdMix baslayin, 2 gun sonrada o islik sesi devam ederse, Bricanyl surup, gunde:3xyarim olcek (2.5ml)baslayin, duzelene kadar kullanin. sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam daha önce almış olduğun bu şuruptan evde var. Son kullanma tarihi geçmemiş fakat ağzını açmışım tahminimce 1 yıl öncedir. Kullanabilir miyiz yenisini alayım mı??
Bu arada şu çıkan ses tam ıslık sesi gibi de değil. Mekanızmalı oyuncak arabayı itip itip bırakırsınız ya kendi kendine döner tekeri ona benziyor ses .. Biraz garip anlattım ama kusura bakmayın. Düzenleyen ayemel - 10 Kas 2014 Saat 13:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sisenin agiz kisminda; "sekerlenme" olmussa atin...
Cocuk rahat ise; hicbir ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugun ıslık kesilmiş gibiydi okuldan dönünce. Bende henüz hiç ilaç başlamadım. Ablasına da bulaştı bu gece ablası daha kötüydü. İyi ki varsınız ve iyi ki bizimle bu değerli bilgileri paylaşıyorsunuz.
İnanın doktora ilaca harcanan paradan ziyade , çocukların o halleriyle bizim artık bunalım noktasına geldiğimiz zamanlara çok üzülüyordum. ohh be hayat ne kadar güzelmiş diyoruz artık sayenizde daha az hasta olan ve daha çabuk iyileşen çocuklarımız var. Tekrardan teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin yanlis anlamayin... Kabahat bu (kitap okumadan doktor olan) ahmak doktorlarda degil, bunlari bu sekilde ortaliga salan, SAHTEKAR TIP FAKULTELER'INDEDIR... Utanmasi gerekende, Devlettir, Hukumettir...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Kas 2014 Saat 20:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|