|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 21:32 |
hocam hayırlı günler
kızımın bugün burnu akıyor ve hapsuruyordu ateşi yok ama iştahı da yok galiba grip oluyor bu 3.sizin dediklerinizi yapıyorum ama limonu domatesle verebiliyorum başka türlü almiyor siz zaten limon önemli demiştiniz öksürüge iyi geliyor ama benim kızım oksurmuyor...birde hocam günde en az 600 ml süt içmesi gerek diyorsunuz ama kızım artık süt içmiyor :( soğuk sıcak denedim suyu sıcak verdim ama içmiyor iki gündür böyle ben kizimi genellikle emziriyorum yani ek olarak et balık veriyorum yinede 600 ml süt etmiyor dimi?hocam birde ben boyunu kendim olcuyorum 71 çıkıyor ama sağlık ocaginda 75 çıkıyor...giydiği kıyafetler 1 yaş kiyafeti.kızim 16/10/2013 doğumlu 3350 grm 49 cm doğdu suan 9,5 kilo 71 cm |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yada ek olarak 1 kase yoğurt
biraz kasar yese tamamlar miyiz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anne sutu oldugundan tam bir hesap yapmak cok zor. Yogurt ve peyniride sayarsak, hesap tam gibi.
Gelismesi iyi; 13 ayliga uyar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|