|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ardasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 03:09 |
Merhaba Kadir bey . Benim danışmak istediğim konu ; 2 buçuk yaşındaki kızımın 5 gündür sürekli kusması . Ondan öncesinde öksürük ve burun akıntısı vardı.öksürük bitti derken kusma başladı.ilk önce balgam atıyor dedik sürekli balgam çıkardı ama bitmedi .doktora gittiğimizde kan tahlili normal çıktı dediler .kusma için fitil attılar ve serum taktılar..ama sonuç aynı .hala kusuyor .bağırsak enfeksiyonu olabilir dediler ama hala kesin değil..kan değerlerinde 3 değer farklı geldi bana bunlari yazayım.. WBC 14.6 , NE# 9.83 , MCV 77.5.bu kusma sebebi nedir ?
|
|
Çocuk sevgisi insan sevgisi için bir ihtiyaçtır.
|
|
![]() |
|
ardasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde verdiği ilaçlar bunlar ..motilium , debridat , ge-oral..motilium verdiğimden beri çocuk sürekli uyuyor.normalmi. inaninartık türkiyede doktorlarin verdiği ilaçlara güvenemiyorum ama başka çarede bulamıyorum ..lütfen yardımcı olun kadir bey .ilaçlara devam edeyimmi birakayimmi..
|
|
Çocuk sevgisi insan sevgisi için bir ihtiyaçtır.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilaclarin hicbirine gerek yok.. Domuz Gribi geciriyor, 1 hafta surecek, ilaci-tedavisi yoktur...
Kusma gunde 3 defadan fazla olursa, Emedur100 fitil (gunde 1 defa)kullanin... |
|
![]() |
|
REYHAN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
MERHABA KADİR BEN BEN TEYZESİYİM MALESEF BEBEĞİMİZİN BAŞINDA 3,5 CM ÇAPINDA TİMÖR VARMIŞ . PAZAR AKŞAMI TEKRAR HASTANEYR KALDIRDIK ORADA FENALAŞTI GÖZÜ DIŞARI FIRLADI ELLERİ KASILDI ŞURU KAPANDI NEFESİ GİTTİ. HEMEN MAKİNAYA BAĞLAYIP NEFES ALMASI SAĞLANDI SPNRA TOMORGAFİ ÇEKİLİNCE OLAY ANLAŞILDI. CERRAHLARI OLMADI İÇİN HEMEN FARKLI BİR HASTANEYE SEVK EDİLDİ. AYNI GECE TİMÖR ALINDI . BU ARAD BEYİNDE ÇOK FAZLA ÖDEM OLUŞMUŞ ODA AMELİYATTAN ÖNCE SÖYLENDİ. ŞİMDİ İSE OLUŞAN BOŞLUKTA ÖDEMLE DOLMUŞ . BEYİNE ÇAOK AZ KAN POMPALANDIĞI İÇİN ÖDEMİ ATAMADI SÖYLENDİ EĞER BU ŞEKİLDE GİDERSE ANCAK BİKAÇ GÜN DAYANIR SONRA OLAY BİTER DEDİ HEPİMİZ ÇOK ÜZGÜNÜZ RABBİME SIĞINDIK BEKLİYORUZ.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok gecmis olsun...
Cocuklardaki beyin tumorlerinde, ilk araz; kusmadan once, "Denge bozukluklari, yuruyememe" gibi Norolojik bulgulardir. Bunlarin hicbir olmadanmi kusmalari basladi??? |
|
![]() |
|
REYHAN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
MALESEF EN UFAK BİR BELİRTİ VERMEDİ . BEYİN CERRAHIMIZ NADİRDE OLSA BÖYLE TABLOLARIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. DAHA ÖNCEDE BÖYLE VAKALARLA KARŞILAŞTIKLARINI VE BAZI TÜMÖR CİSNLERİNDE BU DURUMUN SÖZKONUSU OLDUĞUNU SÖYLEDİ. AYINA GÖRE MÜKEMMEL BİR KONUŞMASI VARDI. TEK AYAK ÜZERİNDE SEK SEK OYNAYABİLEN BİR ÇOCUKTU EN UFAK BİR DENGE KAYBI YOKTU KOLTUKLARIN TEPESİNDE DÜŞMEDEN YÜRÜYEN BİR ÇOCUKTU. TAKİ KOMAYA GİRMEDEN 3 SAAT ÖNCESİNE KADAR İLK OZAMAN DENGE KAYBI OLDU VE DÜŞTÜ. BU KADAR. HATTA ACABA BİZMİ FARK ETMEDİK DİYE , SIK GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ İNSANLARA SORDUK . SİZİN FARK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLMUŞMUYDU DİYE .MALESEF EN UFAK BİR BELİRTİ OLMADI. KUZUMUZ ŞİMDİ MELEK OLDU. :( KİMSENİN BÖYLE BİR ACI YAŞAMAMASINI DİLERİM.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Basiniz sagolsun...
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
başınız sağolsun reyhan hanım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|