|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2014 Saat 00:21 |
Hocam affiniza sığınarak bi kac sorum olacak, cevremizde guvenecek kimse kalmadi. O yüzden size danismak istiyorum.
Kızım 29 haziran doğumlu. 36 haftalik 2300 gr 42 cm dogdu. Geçen hafta 60 cm 5800 gr geldi. Sadece anne sütü aliyor. 1- yazilarinizi saatlerce okudum. Ben de multitabs vermek istiyorum. Dvit i kesip ona baslayacam. Kac yasina kadar devam etmeliyim? Zymoflour de aldirabilirsem baslamak istiyorum. 2- Kızım gece 10 da yatar, 3 saate bir kalkar emer geri uyur. Sabah 9da kalkar ve günün geri kalaninda gece 10a kadar hiç uyumaz, hep aglar. Bu durum 1aylikken basladi. Koligi vardı geçti, bize miras bu kaldı. Gündüz uykusu olmamasi gelismesini etkiler mi, nasıl duzeltilir? Uyanikken Biraksam 24 saat emer. Emme aralarini uzatamiyorum. En fazla 2 saa. oluyor. Memeyi almazsa çok agliyor. Perisan oldum iyice. Agladiginda meme vermesem düzelir mi? 3- bebek arabasinda asla durmuyor, kanguru aldım. 2 saat kadar onunla geziyorum. Kanguru en fazla kac saat kullanilabilir? 4- babasinin boyu 160 cm, benim ki 157 cm. Kızımın boyu genetige cekmemesi için extra beslenme yapabilir miyiz? Alt on disleri çıktı, Çok mu erken? 5- bebegim.normal zamanında dogan bebeklerin gelisimine göre geriden mi gelir? Hala oyuncaklar ilgisini cekmiyr, kavrayamiyor. Yattigi yerde dönemiyor. 6- kucagimizdayken basini tam dik tutamiyor. Surekli boynu egik vaziyette. Anüsünün uzerinde ikinci bi delik var. Usg cektirdim omurlilk baglantisi yokmuş. Basini tutamama sebebinin bununla ilgisi olabilir mi? Çok çok teşekkür ederim hocam.
Düzenleyen selcen - 27 Kas 2014 Saat 02:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Basindan beri; 1.2kg lik acik devam ediyor. Anne sutunu son damlasina kadar verdikten sonra, "kutu sutlerinden" deneyin, teklif edin. Alirsa, istedigi kadar verin.
2- Gunduz uykusu sart degildir, isteyen , ihtiyaci olan uyur... Meme yerine, yalanci emzik kullanin.. 3- Istedigi kadar durur... Dunyada bir tek, Turk'lerde, " Erken oturtulan bebeklerin -gegregi- batar diye bir sacmalik vardir. Yalandir. 4- Sut agirlikli besleyin, eski mailleri okuyun. okumazsaniz, bu suallerin arkasi gelmez... Dislerin; erken veya gec cikmasi diye bir sey yoktur. Ne olur biraz okuyun... 5- Acele etmeyin. Okuyun. 6- Alakasi yok. Kucaginizda iken degerlendirmeyin.... Yuzu-koyun yatirdiginizda, kafasini kaldirabiliyorsa, onemli bir sey yok demektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2014 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim cevaplar için. Bugün eczaneden multitabs aldim, 2 cesidi varmış, içinde balik yagi olani da bulunuyrmus onu mu alsaydim bilemedim. Saglicakla kalın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Balik yagina gerek yok..
|
|
![]() |
|
Hocam benim de çok sac dokulmem var, kan degerlerim çok iyi. Yeni baktirdim. Vitamin takviyesi almali miyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Senede 1 defa; 1 ampul Dvit3 icin...
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler saglicakla kalın hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|