|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zeynep canan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kusmaGönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 03:38 |
|
Hocam merhaba,
3 yaşındaki kızım yaklaşık 15 gündür gripti burun akıntısı devam ediyor ama durumunda değişiklik yok hareketli yemesi idare eder. Fakat 2 gün önce gece den sabaha kadar kustu dr gittik tahlillerde bişi çıkmadı.Grip olduğu için balgamı atamıyor geniz akıntısı midesini bulandırıyor devam ederse getirin diyip kongest,iliadin ve motilium verdi kullanmadım.Şu an saat 3:30 yarım saat önce yine kustu uyudu eski maillerde domuz gribi olabilir demişsiniz acaba bu korkmamı gerektiren bi durum mu? Şimdi ben ne yapayım hocam cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 06:23 |
|
SAKIN, verdigi hicbir ilaci kullanmayin...
Kasten; Kongest veriyor ki, kontrola gittiginizde, hiriltilari baslamis olsun, oda Astim veya Bronsiolit deyip; Macrol, Ventolin ve Asist'i dayasin. Eski soru-cevaplari okuyun, benim Grip icin anlattiklarimdan baska hicbir ilac vermeyin. Grip+ kusmalarin olmasi, Domuz Gribi oldugunu gosteriyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2014 Saat 06:24 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|