Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Orta kulak iltihabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOrta kulak iltihabı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
feryaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 29 Haz 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı feryaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Orta kulak iltihabı
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 15:41
Hocam merhaba. 7 aylık kızım grip oldu. Öksürük, burun akıntısı, balgam var. Yaklaşık bir haftadır devam ediyor. Dün gece ateşlendi ve durup dururken çığlık çığlığa ağladı. Az önce doktora gittik. Orta kulak iltihabı var dediler. Amoklavin, muconex, ventolin şurup ve dolven verdiler. Ben sadece dolven verdim birde burnuna iliadin damlattım. Diğer ilaçları kullanmadım. Hocam başka ne yapabiliriz.Allah sizden razı olsun. Size sormadan başka bir ilaç kullanmak istemiyorum artık. 
ferya gül
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 23:07
Goruyorsunuz degilmi; KEPAZELIGI...
Nasilda, hic suursuzca, 7 aylik cocuga Ventolini dayiyor!!! Sirf ilac firmasindan daha fazla komisyon/rusvet ( Karayiplerde 1 hafta Cruise tatili) artik Allah ne Verdi ise, "Pardon" GlaxoSmithKline firmasi ne verirse, sizin sirtinizdan kazanacaklar.. Bu ahlaksiz doktorlara ve Firmaya,bir "dur-cus" diyen bir makam da olmayinca, bu kepazelik, 2006 Kurban Bayramindan beri surmeye devam etmektedir.
SAKIN: O namussuz doktorun verdigi ilaclari kullanmayin, bir tek Iliadin yeterlidir. eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.