|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Busemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 09:01 |
http://4gp.tw/ba3a/14245015237.jpg http://4gp.tw/ba3a/1424501749844.jpg Merhaba hocam kızım 5,5 aylık ağız Çevresi resimdeki gibi kirmizi nokta nokta. Bu seyler emzikten dolayı mı çıkıyor? Nemlendirici sürsem yeterli olur mu acaba? Ne tavsiye edersiniz? Kızım 20 gündür balgamli sekilde öksuruyor, burnu akiyor , birkac defa balgam kustu. Sadece Sf coldmix kullanıyorum. Sadece 1 gun ateşi 38,5 cikti ve mudahele etmedim sabah cikti aksam düstu Eğer burun akintisi , balgamli oksuruk geçmezse, 15 gun sonra 6. Ay asımız var bu sekilde asi olabilir mı? Birde oksuruk ıcın mandalina yada portakal suyu verin demiştiniz, nar suyu da aynı gorevi görür mu, kac kasık vermeliyim? Bu ay ek gıdaya başladık , İlk sebze ile başladık yalnız Yediği gibi Kakasini yapıyor , kakası cıvık degil katı . Hemen kakasini yapması bir anlama geliyor mu? Hocam bir mailinizde Dünya'da hiçbir sahis görmediği, Uzun sure temas etmediği bir maddeye alerjik reaksiyon göstermez demişsiniz . Kizima 2 gun ust uste patates ( haslama) verdiğimde ( vücudunda yaklaşık 3 aydır egzama var) egzamalari alevlendi Sizce bu tesaduf mu yoksa patatestenmidir. Suanda patates vermiyorum ara verdim ileride tekar deneyeceğim. Gıdaya alerjik reaksiyon gösterdiğini nasıl anlarım zaten vücudunda döküntü var , ağız cevresi kırmızı nokta nokta, ve çenesinin altı tükürükten ( surekli tükürüğü akiyor) kipkirmizi . Ben gida alerjisini nasıl anlayabilirim? Eski maillerinizde gida alerjisi olup resim yükleyen hastalar resimleri silinmis ornek bir resim bulamadım Hocam son sorum var uzattım biraz kusura bakmayın , Kızımın ateşi ve balgamli öksürüğünden dolayı hiçbir ilac kullanmadığım ve Dr ye gitmediğim ıcın ailemden tepki alıyorum . Bildigim kadarıyla oksuruk hastalık degil balgam ve oksuruk kesilmemeli , eğer ciğere inerse bronsiolit olur onunda zaten tedavi yine bal limon sf , zatüre olması icinde ateşinin olması lazım , degil mı hocam? Bronsiolitte ates oluyor mu? Teşekkür ederim, sevgiyle kalın... Düzenleyen Busemm - 21 Şub 2015 Saat 09:32 |
|
![]() |
|
Busemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam beni korkutan kızım nefes Alıyor ama vermekte zorlanıyor kipkirmizi oluyor surekli degil gun icinde ara ara...
Düzenleyen Busemm - 21 Şub 2015 Saat 13:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yasta; hicbir seye karsi Allerji olmaz, bosuna ugrasiyor ve merak ediyorsunuz... Patates allerjisi yoktur.
2- Agiz cevresinde, mikrop kapmis.... Gunde en az:2x1 ve her agzi silindikten sonra; Thiocillin pomat surun. 3- Grip icin aynen devam edin, Nar suyu; olabilir ama, hem pahali bir alternatif, hem de mevsimi kisa.. Bu yasta ek gida olarak, sebze ila baslanilmaz!!! Once kutu sutlerine alissin, sonra; Kahvalti, yogurt ve Muhallebi alsin, ondan sonra, yogurt yaninda; Acisiz tarhan, Suzme mercimek ve Yayla corbasi gibi tahil corbalarindan verin, ancak bu devreden sonra, evde pisen, kiymali sebze yemeklerinden verin... Ek gidalar ve beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun, gozunuzu acin, yoksa feci kaziklarlar.. Zaturre diyebilmek icin; Ates+ Sik nefes alip verme+ Agizda koku ve dilde pas+ WBC:20'den yuksek olmalidir. Ayricada, Zaturre asilari yapilmis bir cocuk niye Zaturre olsunki!!! Cocuk doktorlarinin her uydurduklari hastaliga inanmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2015 Saat 05:30 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam neZlesi geçmeden 6. Ay aşısı vurulur mu? Ates yok sadece balgamli oksuruk var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesli iken bile asilar yapilabilir... Bu cok eski bir Doktor hilesidir..
Hasta cocuga asi olmaz derler, bir muayene parasi alirlar ondan sonra; asi icin tekrar gidersiniz; muayene olmadan asi yapmayiz derler, bir muayene parasi daha verirsiniz.... Yerseniz.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|