|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 12:55 |
Hocam oglum 1.5 yasinda 2 aydir öksuruyor bu 1 haftadirda burnu akıyor hapsirinca yesil sümuk çıkıyor ama bu gece farkettim ki nefes aliyor verirken zorlaniyor sanki bir yeri ağrıyor gibi nefes alıyor ve nefesini 6 7 saniye kadar tutuyor arada neden acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor.. Griplerde, iyilesmeye yakin; Akinti koyulasir, Sari-Yesil renk alir ve "Bally" kivamina gelirler... Turk doktorlarinin uydurdugu gibi, bu durum Antibiyotiklik degildir.. Sadece iyilesmenin yakin oldugunu gosterir.. SAKIN, ilac kullanmayin, sicak su buhari ve Serum fiz.den baska da bir sey kullanmayin.
Eski yazilarimi muhakkak okuyun. |
|
![]() |
|
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razi olsun peki nefesini neden tutuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burnu tikali oldugundan.. Dahada sikisirsa, agizdan nefes alir, merak etmeyin.. Hicbir zaman; burnu tikali diye, nefessiz kalmaz..
|
|
![]() |
|
Hocam uyumadan serum fiz. Mutlaka veriyorum tonimer sprey olarak.. bu burnunu acmaya yetmiyor mu cünku emerken rahat emiyor.. bu nefes tutmada geniz akintisinin bir etkisi var mıdır burun tikanikligi dışında...
Hocam bide yegenim 4 yasinda kizil cikatti 15 gun once oglumla gorusmesinde bir sıkıntı var mi simdiden cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Hocam gece dikkat ettim nefesini derince aliyor 6 7 saniye karni göğsü hic hareket etmiyor sonra tekrardan nefes veriyor ne olur beni aydinlatin cok üzülüyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- solunumu; Grip yuzunden, Biraz konu ile ilgili yazilari okuyun yoksa sualleriniz bitmeyecek...
2- Kizil, ilk Penisilinden, 12 saat sonra bulasiciligi biter. Kizil ile ilgili mailleride okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|