|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2015 Saat 13:40 |
, Merhabalar hocam, 15gun once baslayan 5gun 38 ates,su gbi burun akintisi ,yogun vucut agrisi.gunduz terlemeler,sinuslerde tutuldugu icin basagrisi(5gun iliadin kullandim) bogaz agrisi olmadi fakat cene altinda kucuk bezeler cikti.tedricen iyilesiyorum ama cok yavas
hayatimda ilk kez boyle bir grip geciriyorum.bunlar bittikten sonra 3gun ses kisikligi ,solunum yolunda yanma hissi ve yesil cok kotu kokulu balgam hala devam ediyor.oksurterek cikarmaya ve sizin gripte uygulattiginiz rahatlatici bal limon ,tuzlu su devam ediyorum. 16.gun doldu ara ara ve bugun yine iyi hissetmiyorum.kiriklik ve vucut agrim var ,goz yuvalarimda sicaklik ve saga sola bakarken agri .burnum acik hafif akinti var.ama sabahlari en cok kokulu yesil pelte balgam cikariyorum.kendimi iyi hissetmemem viruslerin atilamamasindan mi? Yazilariniza bakip perebron oglen bir olcek ictim .3x1(5ml) devam edeyim mi? Tesekkur ederim. 45yas bayanim. Düzenleyen kıvanç - 18 Nis 2015 Saat 13:47 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
H3N2 Gribinin, sonuna gelmissiniz. Tekrar atesiniz olmadigi surece merak etmeyin, ates olursa; Bactrim Fort,gunde:2x1 (5gun) alin.
Perebron, cok sart degil, dahat ediyorsaniz, kullanin.. "Sicak su buhari"+ Vicks; daha iyi gelir. SAKIN: Turk doktorlarinin Grip icin verdikleri ilaclari kullanmayin. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar ogrettiklerinizden sonra grip icin Turk doktorlarina gitmek kendi fermanini yazmak olur.Allah korusun.
Zaten perebron icmeden evvel epey kokulu balgam cikarmistim.aksama kadar bir sey cikmadi.aksam cikardigim balgamda kokulu degildi .Fakat aksam ustu yine kendimi iyi hissetmedim.usumeye basladim, parmak uclarimdan topuklarima kadar bir degisik oluyorum.utanmasam ah oh gibi inleyecemde evdekilere belli etmiyorum. kolaltindan 37.2olctum.diyeceksiniz ki bu ates sayilmaz ama grip baslangicinda 38ates oglumun 40 derecesi gibi etki etmisti(hatta sarip sarmalandim fakat 38 in ustune cikaramadim).bu durumda karar veremedim. BACTRIM FORT kullanayim mi kullanmayayim mi? Emeginize cok tesekkur ederim.Allah razi olsun. Düzenleyen kıvanç - 18 Nis 2015 Saat 21:50 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek Bactrim gerekli degil gibi, ama kullanirsaniz da, bir zarar olmaz, zira diger antibiyotikler gibi etki etmez..
Sizi harab eden, halsizlestiren; ates degildir.. Grip virusu sizin hucrelerinizin icine girip, kendini o hucrelere cogaltir.. Bakteriler gibi bolunerek cogalma ozellikleri yoktur. Bu hucrelerde, virusler olgunlastiginda parcalanirlar. Bu yikilan hucreler sizi halsizlestiriyor.. Biraz isin felsefesini yaparsak; bu virusler vucudumuzda sadece saglam hucreleri degil, kanserli hucreleri de yikarlar. Hatta kanserli hucreler daha hizli bolunduklerinden, onlari tercih ederler. Bu sekilde Viral enfeksiyonlar sonucu; "spontan iyilesen kanserler " vardir. Tabii bu mekanizmanin olusabilmesi icinde, uzun sureli, yuksek atese gerek vardir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razi olsun cok iyi anladim.bugun balgamda koku kalmadigina gore bitmesine az kaldi.Yine H3N2 yi ve daha bircok bilgiyi ogrenmis oldum sayenizde.
Sağolunuz. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|