|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 15:01 |
mrb hocam 15ay 3günlük bebegim(dogum kilosu 2.800gr boy50cm)şuan 10.400gr boy 15.5cm bu aralar cok fazla kabız elimden geldigince muz pirinç elma gibi seyleri vermemeye calışıyorum fakat muza karsı koyamıyorum cogu zaman cok seviyo;
1.kabızlık için yogurduna bal katıyorum sakıncası olur mu 2.arıtma suyu kullanıyoruz malüm damacanalar da pek saglıklı degil arıtma suyu ne kadar saglıklı suyun mineralini de temizliyormuş dogrumudur? 3.çikolata seker gibi şeyleri cok nadirde olsa ablamızdan görünce istiyo cok az miktarda tattırıyorum cok zararı olur mu? degerli vaktinizi aldım hocam cok tşk ederim iyiki varsınız.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yogurduna; bal katabilirsiniz.
2- Sudan bulunan minerallerin katkilari; daha ziyade, lezzet uzerinedir. Sudan aldigimiz, onemli minerallerin cogu, zaten sebzelerden alinir. a)Fluor: cok azdir, dis korumaya yeterli degildir. Zaten bu yuzden cocuklara, Fluor tableti veriyorum.. b) Iyot: Eksikligi olan bolgelerde, "Iyotlu tuz" o isi halleder. c) Kalsiyum; zaten emilmez, zira elementer haldedir. Sut ve sutlu gidalardaki gibi; "Proteine bagli" degildir. d) Arsenik: zaten zararlidir. 3- Yemek ustune olmak sarti ile; bu gibi gidalari yemesinde sakinca yoktur. Tabii; oturupta; 1 kilo yesin demiyoruz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|