|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tiramisu35
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tiramisu35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2 aylık bebekte ciltte döküntü?Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 19:33 |
|
Doktor bey merhaba bir arkadasim adina soruyu soeuyorum yanitlqrsaniz sevinirim. vucudunda genellikle kol ve bacaginin ic ve dis kisminda bu dokuntu ve kabuk baglama. Hacisakir toz sabua yikiyorum ve utuluyorum hep kiyafetlerini doktorum oyle demisti. Simdilik ne yapacagimi bilmedigim.icin yumusasin diye sudocrem suruyorum. Ne yapmam lazim nedir bu? [/IMG]Düzenleyen Tiramisu35 - 13 May 2015 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 20:03 |
|
eger; o pullanmalar. butun vucuda yayilmis durumda ise; bir Cildiye doktorunun gormesi iyi olur.
Sadece dirsek ici icin; Ultralan pomat;gunde,2x1 ince bir tabak surmeniz yeterlidir, 3-4 gunde iyilesir. |
|
![]() |
|
yaseb
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 20:47 |
|
Hocam cok tesekkurler. Vucudunda isilik oluyor ama bu resimdeki goruntu sadece dirsek icinde var. Dediginiz ilaci kullanayim.
Bir de bisey takildi aklima cok alakasiz olabilir ama ben bir aydir urtiker ve anjioödemle savasiyorum bu yuzden hic istemesem de zyrtec adli ilaci kullaniyorum. Aslinda kullanmak istemedim ama doktorum bebege sutten zararli hic bisey gecmeyecegini soyledi. Sizce kullandigim ilacla alakasi yoktur di mi? Kullanmayi birakayim mi o ilaci? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 May 2015 Saat 07:28 |
|
Kullanabiulirsiniz. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|