|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2015 Saat 03:02 |
Hocam oğlum üç yaşında 15 gün önce ateş Boğaz ağrısı ile Dr götürdüm kan tahlilinde WBC değerini 17 görünce Dr agumentin 400 şurup verdi. 10 gün 5 ml kullandık yaklaşık iki Şişe. İlaç bitti ertesi gece yüksek ateş Boğaz kulak ağrısı ayrıca boğazın Yanlarında erik büyüklüğünde şişlikler tekrar doktora gittik yine kan tahlili.. Bu sefer WBC 10.2 crp 25 çıktı. Dr sonuç için değil klinik bulgular kötü diyerek Zimaks, aferin plus şurup dolven verdi..oğlum boğzım kulağın diyerek salya sümük anlayınca tedirgin oldum yatmadan önce Zimaks ve dolven içirdim...ne yapayım hocam devam edeyim mi bilemiyorum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ikinci parti verilen Antibiyotikleri kullanmayin.
SAKIN: Aferin (+) kullanmayin, hic olmazsa, ilacin icini bir okuyun!.. Belliki; H3N2 Gribi geciriyor, bogaz agrilari icin: "Tantum Verde Sprey" kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|