|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 21:35 |
Sonra bilgilendirmeleriniz için Allah razı olsun. duacınızım. benim sorum şöyle; kızım 7,5 aylık 8 kilo, 68 boy üç gün önce burun akıntısı ve hapşırık vardı. aşı da yaptırmıştım. o gece ateşi de çıktı. sabahında ateş gitti, burun akıntsı ve hapşıma da yok denecek kadar azdı. ancak geceleri huzursuz uyuyordu. bu sabah çok huzursuz kalktı. sürekli sızlarak ağlıyordu. sakinleştirip uyuttum. uyandığında yine huzursuz ve ağlamaklıydı sürekli. gündüz uykuları da kendine göre azaldı. doktora gttik, idrar tahlillinde birşey yok. kan tahlilinde şu değerler çıktı; wbc 12.90 LY% 5.1 Hgb 11.7 Hct 35 PLT 387 mıd%9.8 mıd#1.2 DEMİR 25 Demir bağlama 282 CRP 1.6 Ferritin 44.52 ml 1. Antibiyotik verdi kullanmalı mıyım 2. Ferrum verdi kullanmalı mıyım 3. Kızım bu kadar dengesi bozan ne olabilir? 4. Hastalığı için ne yapabilirim. Allah razı olsun... SAYGILARIMLA
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- WBC:dusuk, Antibiyotik gerekmiyor.
2- HGb:yuksek, Demir ilaci gerekmiyor. grip geciriyor. Okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|