|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bu nedir ????(Sucicegi)Gönderim Zamanı: 23 May 2015 Saat 09:19 |
hocam 8yaşında kızım dün halsiz ve cok az ateşlendi diye yazmıştım size bugünde bunlardan cıkmış sırtında karnında ve kafasında yüzünde önce küçüklerdi sonra büyüdü ve başları sulandı kaşınıyor diyor 15gün öncede kuzeni çıkarmıştı su çiçegi olabılır mı sanırım hala cıkacak yüzünde .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2015 Saat 20:00 |
|
Evet, Sucicegi.. Zovirax veya Asiviral surup kullanin. Kullanim icin eski mailleri okuyun. Banyo yapabilir, ozel bir pehrizi de yoktur.
|
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2015 Saat 22:01 |
|
16aylık kardeşini uzak tutmaya çalışıyorum muhtemelen oda çıkarır degil mi hocam öyle bi durumda onada aynı şuruplardan birini verebilirmiyim???tşk ederim
(ayrıca hocam aczacı zovirax üretimden kalkmış demiş asiviralin yerine de aklovir vermiş akşamları tok 1ölçek h size danışmadan kullanmak istemedim.)Düzenleyen elifck - 23 May 2015 Saat 22:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2015 Saat 00:25 |
|
Ilac: Her 4 saatte bir veriliyor. Miktari yasa gore degisir. Ilacin icini okuyun. Sadece; gece 04:00 dozunu vermeyeceksiniz, gunde 5x1 verilmis olacak..Lutfen eski mailleri okuyun.
Cok komik: " aklovir vermiş akşamları tok 1ölçek ". Boyle bir kullanim seklini nerede okumus, acaba?? |
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2015 Saat 04:19 |
|
evet hocam ilacın içinde yaşa göre degişiyor eski sayfaları 90dan başlayarak tek tek baktım ama bu ilaçların adını bulamadım tşk edeim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2015 Saat 08:01 |
|
Zovirax olarak bakin.
8 yas icin; Saat, 08:00 den baslayarak, 4 saatte bir; 1 olcek verin, 04:00 de vermeyin. 16 ayliga; yarim olcek, ayni saatlerde verin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|