Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun kanamasi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun kanamasi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emirayfer Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 312
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emirayfer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: burun kanamasi
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 20:15
Merhaba hocam
kizim 15 aylik.. 
birkac gecede bir sol burun deligi kaniyor (1 aydir bu durum sozkonusu)
her gece yatmadan burnunu temizliyorum ser fiz ve aspirator ile cekmek suretiyle.. 
Carsafa bulasacak miktarda
Surekli burnunu temizliyor oldugum icin kilcallarina zarar vermis olabilir miyim?
Bu durumun sebebi ne olabilir ve bunun icin ne yapmaliyim
tesekkurler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 22:54
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emirayfer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 11:47
Kadir bey yanlis anlamayin tabi sizin ayni tip sorulara sabirla verdiginiz sinirsiz sayidaki cvplarinizi hep okuyorum..
Buyuk oglum sizin hastanizdi.. Abd ye gittiginizden bu yana sanal ortam da olsa kopmadik sizden
Allah razi olsun sizden ogrendiklerimle neredeyse aile dr u oldum :)
Bebegim olana kadar her sabah yeni eklenenleri okurdum fakat simdi o kadar firsatim olamiyor 
sitede eski maillerde arama yapmak cok zor.. belli konularda cvplara ulasabiliyorum fakat ozel bazi sorunlarda ana baslik acilmamissa gucluk cekiyorum..
ilginize tesekkurler..
Ayhan ailesi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 19:04
Bir "Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emirayfer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 22:04
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 22:30
Bir "Kan Hastaligi" yok... Geriside, onemli degil. Burnunu sik sik, su cekip-sumkurterek temizleyin. Eli cok burnuna gitmesin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emirayfer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 00:42
Cok tesekkur ederiz Kadir bey icimizi rahatlattiniz
peki kan degerleri nasil acaba.. 1 yasindan sonra demir ilaci vermisti dr.. kullanmaya luzum var midir?
Bir de 5.5 yasindaki ogluma da tam kan sayimi yaptirdik degerlendirebilirseniz cok seviniriz
Cok tesekkurler.. saygi ve sevgiler...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 08:24
Bir "Kan Hastaligi" yok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.