|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spala ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2015 Saat 15:33 |
Kadir Bey merhaba. 4 yaşındaki Kızımın idrarında zaman zaman siyah partiküller oluyor ve bazen karnının ağrıdığını söylüyor (Göbek Çevresi). Birbiriyle bağlantısı var mı bilmiyorum. Karnı gerçekten ağrıyor mu anlayamıyorum çünkü su içince diyor kısa bir süre sonra geçtiğini söylüyor.
Ben siyah partiküllerle ilgili acaba çamaşır bölgesine çamaşırından birşey mi bulaştı vs gibi düşündüm hep. Çünkü ciddi birşey olsa ciddi bir ağrı olurdu gibime geliyor. Bir süredir birşey görmüyordum bugün tekrar görünce ve dün de karın ağrısından bahsedince bilemedim. Cevabınızı için teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Disardan, giysilerinden, on tarafina bulasiyor ve oradan idrara dokuluyor olabilir. Idrarini her seferinde; bir temiz kaba yaptirin, tekrar gordugunuzde, o partikulleri ezmaya calisin. Yumusak iseler. elbise "havi"dirlar. Sert, tas gibi olanlar "kum" olabilir, ama o zamanda cok siddetli kasik agrilari olmasi gerekirdi. Bir bakalim!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|