|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 23:20 |
Hocam merhaba,
20 aylık kızım var. 12,5 kilo. Aydın' dan İstanbul' a geldik ve birkaç gün sonra kızım yutkunmaya başladı. Yutkunarak öğlen ve akşam uykularından uyanmaya. Burun akıntısı, tıkalı burun derken ateş başladı. Bugün 3 gün. Ve ateşimiz 37-ila 39.1 arası bir düşüyor bir çıkıyor. Gözleri baygın bakıyor. Tonimer spray kullanıyorum. Sonrasında nazal aspiratör ile burnunu çekiyorum. Öksürük çok nadir diye bal limon vermiyorum. 3 gün oldu ateş yüksek devam ediyor ve titriyor. Gözler hala baygın. Hatta kırmızı kırmızı noktalar belirdi yüzünde. Korkmuyor değilim ama yine de ilaç kullanmıyorum. 1- Ateş kaç gün devam edecek bu şekilde hocam? 2- Tonimer spray ve tonimer damla arasında fark var mı? Hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler... Düzenleyen NURSENGOK - 26 Haz 2015 Saat 00:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118731 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER: Agizinda; koku ve dilde pas yoksa, antibiyotik gerekmiyor, Grip geciriyor demektir.
1- Ates;4-5 gun surebilir. 2- Spreyler, cocuk sirt ustu yatarken kullanilamaz. Dik durmasi gerekir. Ben Turkiye'de iken; Sterimar Spreyler vardi, onlar her turlu sekilde kullanilabiliyordu. Tonimer spreyi bilmiyorum. Ters durumda iken de kullanilabiliyorsa, kullanilabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|