|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ece285 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2015 Saat 05:15 |
Hocam merhaba;
Kizim 7 yasinda disi dustu diye babasiyla lavaboda agzini calkaladilar.ben cok siddetli duverlar sallandi sesine kostum geldigimde kizim babasinin kucaginda nefes alamaz momarmis gozu kaymis bir haldeldi o panikle 20 sn kadar nefessiz kaldi kafasini soguk suyun altina tutttuk kendine geldi .. hemen hastaneye acile kostuk bilinci acik ve her soruma cevap verdi fakat cok uykum var deyip gozlerini kapatiyordu acile gekdik olanlari anlattk malesef tomografi cekildi .. tomografi zarar vermismidir gercekten gereklimiydi sizce? Sonuc temiz dediler 24 saat kontrol edin dediler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic gerekli degildi!! Tamamen, "duygusal"!!
Size her zaman diyorum. Benim su yazilarimi okuyun, hangi bilginin ne zaman gerekecegi belli olmaz. Artik Turkiye'de Saglik Politikalari tamamen degismistir.. Sirf, son senelerde, "Finans Kuruluslarina" satilmis olan Ozel hastanelerin para kazanabilmesi icin, her turlu rezillige, sahtekarliga goz yumulmaktadir. Bir de utanmadan bu rezillige; "Saglik Reformlari" diyorlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|