|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 12:57 |
Sayın Hocam kızım 46 aylık ve kreşe gidiyor. Eşim geçenlerde Sağlık ocağına gitmişti Aile hekimi kızım için meningok aşısının yapılıp yapılmadığını sormuş yapılmadıysa yaptırın demiş . eşim bana dedi bende Kadir hoca yaptırmayın Türkiye de Meningok B tipine karşı koruyamaz yaptırmayın diyor dedim. ama sizinde bildiğiniz gibi suriyeden bir çok çocuk geldi ülkemize ve çocuğununda aşılarının yarım olduğu belirtiliyor. Sabah arkadaşla karşılaştık kreşte o da yaptıracakmış yani kısaca şimdi herkesin gündeminde bu aşı var. Siz yaptırmayın diyorsunuz tamam ama yaptıranları görünce de acaba mı diyorum kendime bu soru size çok sorulmuştur eminim ama şimdi ben en son durumu doktora açıklayacağım neden yaptırmak istemediğimi bize tavsiyeniz ne olur hocam saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suriye'dede, SADECE; B-Tipi meningokok menenjiti vardir..
Siz o aptala bakmayin, hicbir halttan haberi olmayan bir zavalli!! Turkiye"de yapilan "Meningokok Menenjiti" asisin mikroplari, bir tek Afrika'nin dogusundaki, "Menenjit kusagi " ulkelerinde gorulur ve bu sebeple de, oradan gelen Hacilardan bulasma olabilir diye sadece Hacilara yapilir. Diyorum size, artik; Turkiye'de; Okul-sinif birincileri Tibbiyeye girmiyor, meydan boyle salaklara kaldi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|