|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2015 Saat 14:37 |
Hocam Merhaba arkadaşımın oğlu 1.5yasinsa 10 gündür inip çıkan 39 civarı ateş var ateşiyle ishal var sabaha karşı hastaneye gidiyorlar doktor tıkanıklık dolayısıyla ventolin verelim diyor arkadaşım yaptirmiyor ben ser. Fiz.yapın dedim doktor boğaz ciğer temiz demiş peditus vermiş bende kullanma dedim yalnız 10 gündür böyle olunca bende korktum biraz sabah karın bolgesinde kızarıklık varmış ama şimdi azalmış ben Calpol verebilirsiniz dedim hocam gripte bu kadar uzun süre ateş olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tarif ettiginiz tablo, "Domuz Gribi'ne" benziyor..
Sakin verilen hicbir Antibiyotik veya ilaci kullanmayin, cira gibi yanarsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|