Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak zarında çökme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak zarında çökme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yukselkerse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yukselkerse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak zarında çökme
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 18:14
Sleepy Hocam iyi akşamlar. Kızımın geçen seneden bu yana kulak sıkıntımız var. Kreşte 2. Yılımız geçen dönem kulak sorunumuzu ibufenle hallettik. Bu yıl orta kulak iltihabı olduk ateşlendik ve ilk antibiyotiği kullandık. Ben bactrim kullandım. Sonra cetifinex kullandık. Diğer kortizonlu nazonex ve singulair tarzı ilaçları almadım. Son antibiyotikten sonra doktor allerset şurup nazonex dedi ben kullanmadım. Kulak ağrısında illiadin damla kullandım. Sonra malum basınç testi yapıldı ve düz çizgi çıktı. Yukarıdaki sizin sevmediğiniz ilaçları 10 gün kullanıp kontrole gelmemiz söylendi. Ben hiç ilaç kullanmadım. Sadece sabah ve akşam tuzlu suyla burnunu temizledim. Bugün babasıyla kontrole gitti. Sağ kulak zarında çökme var. Öncekinden kötü sağ kulağa tüp ve geniz eti ameliyatı görünüyor demiş. Bugünde antibiyotik yazmış almadım. Eşim iştme kaybı olur diye ameliyatı düşünüyor. Ben istemiyorum. Ve ateşi olmadığı için antibiyotik vermeyeceğim. Şu an grip ve burnu tıkalı bunun için kreşe gitmesi nedeniyle sabah ve akşam serum fizyolojik yapıyorum. Sizce kontrole gidinceye kadar sadece iliadin 5 gün kullanayım mı? Ama kulak ağrısı yok sadece burun tıkalı. Bir de hocam bu dönemi atlatıp yaza kadar beklesem kızımın kulakları kalıcı zarar görür mü? Malum kulaktaki sıvı hiç düzelmiyor. Sadece yazın düzeliyor. Cevap için şimdiden teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117340
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 18:58
SAKIN... Sakin soylenenlerin hicbirini uygulamayin, maksat sizi sonunda ameliyuata razi edebilmek..
Sadece AGRI OLDUGUNDA; 3 gun Iliadin damla, 3gunun sonunda Serum fiz kullanin. Eski mailleri okuyun.
Nasil adim adim, sizi ameliyata hazirladiklarini gorun. Vedikleri ilaclarla, ameliyata razi hale geliyorsunuz.
Kulak zari, dogal olarak cokuktur... Laf yani!!
Bir kitaptan, orta kulak ve Kulak zari resimlerine bakin, Zarin "huni gibi " oldugunu gorursunuz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2015 Saat 18:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.