|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepkuzusu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepkuzusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2015 Saat 10:04 |
merhaba hocam,
3,5 yaşında bir kızım var. geçen hafta çarşamba gününden beri (yani 6 gündür) en yüksek 38,8' e çıkan bir ateşi var. genelde 37,9 ile 38,5 arası değişiyor. hiçbir ilaç vermedim, ara sıra ateş düşürücü kullandım. hafif öksürük ve burun akıntısı var. dün akşam dayanamayarak doktora gittik. tahlil yapmadı, 5 gündür süren ateş iyi değildir dedi ve novum 500 iğne ile beraber macrol şurup verdi. sabah akşam 2 gün iğne olsun geçmesi lazım, geçmezse tahlil yaparız dedi. bu süre zarfından gereksiz antibiyotik kullanmamak için beklemiştik ancak doktor iğne olacak deyince endişemiz iyice arttı. sizin bu durumda öneriniz nedir? iğneleri kullanmak istemiyoruz sadece macrol yeterli olur mu? teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar anlatiyorum..... 7 seneden beri anlatiyorum...
ATES ile birlikte; Agizda pis bir koku ve dil ustunde kalin bir pas tabakasi yoksa, Grip geciriyor demektir... "... 5 gündür süren ateş iyi değildir dedi.." Boyle salakca bir ifadeyi, dunyada bir tek Turk Cocuk doktorlari kullanir. Enfeksiyoz Mononukleoz, 1 hafta ates yapar ve zararli degildir.. Siradan bir Grip ise, zaten bugun atesi dusecek. Sakin igne filan yaptirmayin, Macrol bile vermeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2015 Saat 18:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|