| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| fatma41   Üye   Kayıt Tarihi: 15 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: ates ve huzursuzluk Gönderim Zamanı: 08 Ara 2015 Saat 21:31 | 
| 
   Hocam merhaba Eski maillerinizi okudum.ama net bi sonuca varamadim sorunla ilgili Oğlum 16 aylık 12 kilo dün öğlen ağlamaya başladı 37-38 lerde ateşi oldu bugün öğlene kadar 2 sefer ibufen verdim ağrısı olduğunu düşündüğüm için doktora gittik bugün; kulak iltihabı grip bronsiolit dedi aguamentin peditus ventolin hava verdi. kullanmadim ilaçları.illadin aldım kulak iltihabı için ona başladım bunun. Hocam sorum su 1- kulak iltihabinda ateş olursa antibiyotik kullanılıyor sanırım ama oöğlenden beri ateşi yok huysuzlugu çok fazla ağrısı var sanırım ağızda koku kulakta akıntı yok bu durumda antibiyotik kullanmalimiyim ne önerirsiniz 2-bronsiolit için sadece grip için onerdiklerinizi yapmam yeterli sanırım burnu açık olduğu için serum fizyolojik ve cold mix kullanıyorum simdilik  Teşekkür ederim simdiden | |
|  | |
| fatma41   Üye   Kayıt Tarihi: 15 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Ara 2015 Saat 21:45 | 
| 
   Hocam yazmayı unuttum öksürüğü neredeyse hiç yok burun akıntısı var
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 18:08 | 
| Her kulak iltihabinda, Antibiyotik kullanilmiyor.  Israrci bir ates olursa, sadece; Bactrim veriliyor.  Peditus ve Ventolin; Sahtekarligin 1.Safhasi ilaclar.. Sakin kullanmayin, yoksa arkasi gelir,  uzun sure doktorlardan cikamazsiniz. Eski mailleri iyi okuyun. Bilhassa, Sahtekarligin nasil 3 hatta 4 safhada uygulandigini cok iyi ogrenin..  Simdilik sadece 3 gun Iliadin damla, sorasinda da Serum fiz ile devam edin. 
 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |