|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gull ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 02:08 |
Doktor bey merhaba benim 2 buçuk Yaşında oğlum var Kabızlık problemi yaşıyoruz kakasıı geldiği zaman bağırıyor yapmamak için kendini sıkıyor yapmak istemiyor.Bende Duphalac kullanıyorum günde 15 ml ama sadece karın ağrısı yapıyor acaba dozunu ne kadar daha artırabilirim beş gündür kullanıyorum ama faydası olmuyor fitil verirsem anca yapıyor onu da vermek istemiyorum çok korkuyor çünkü.Bir de doktor bey duphalac kullanıyorsanız fitil kullanmayın sakıncalı dediler duphalağı ne kadar süre kullanabilirim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duphalac ile fitil, yanyana kullanilabilir. Aralarinda bir gecimsizlik yoktur... Kim uydurdu ise!!! Duphalac, ILAC DEGILDIR.... Prebiyotik SEKER dir... Vucutta emilemeden, kalin barsaklara erisebildiginden, o kisimdaki bakterilerin cogalmasini saglayarak etkili olur. Bir ust dozu yoktur. Suresi de yoktur. Sadece; biraz pahalidir, o kadar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ara 2015 Saat 18:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|