|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 17:11 |
Merhaba hocam 23.06.2009 doğumlu kızım 20 kg boyuda yaşıtlarından geri hocam.Bazı geceler ağzından beyaz su aktığını görüyorum,yastık lekeleniyorGeceleri arada öksürüyor özellikle çok koştuğunda,bebekliğinden beri başında terleme oluyor.
Bu terlemenin sebebi d vitamini eksikliğimi dir iştahsız bir çocuk zorla yemek yiyor. Sipraktin kullanmalı mıyım? Şuan bir bebeğim daha var o da 9 aylık aynı şekilde onun başı da sürekli terliyor geceleri ve emerken. Oda sıcaklığı gündüz 22 derece uykuda 20-21 derece arası ve tek kat giyiniyor kesinlikle kalın yorgan felan örtmüyorum. Oğlum 9800 gram 73 cm çok şükür.Baş terlemesi nedendir? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kilosu yasina uygun... Bu yas icin Boy: 114.5cm dir... 2- Hic vermedi iseniz; 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. 3- 9 aylik icinde, eger Dvit almiyorsa, 1 ampul Dvit3 ona da icirin. |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyüğe hiç dvit vermedim.Ama dönem dönem multivitamin kullandım.
Küçük için carlson d drops günde 1 damla kullanıyorum.400 ıu per drop Yine de dvit kullanayım mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 yas sonrasinda sadece; senede 1 defa Dvit3 Ampul icirin. Cocuklara gunluk D vitamini: 1000 unite verilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyuk kızım için zararın neresinden dönersem kardır 6 yaşında dvite başlıyorum ampülu aldım.
10 aylık oğlum için carlson drops u 2,5 damla olarak mı vermeliyim?Bunun haricinde daha önce multitabs kullanımı önermiştiniz onu kullansam günde kaç damla vermeliyim.Oğlum 10 aylık 10,5 kg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 aylik olan; 1000 unite alsin. Gelismesini on sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|