|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 22:03 |
Kadir bey,
22 aylik oğlumun agzinda beyaz yaralar var ve aksamdir 5-6 kez oksurdu. Oglumda ben her boğaz enfeksiyonynda agzindaki bu yaralardan görmüştüm . oğlumun tekrar boğaz enfeksiyonu geçirmesi söz konusu mudur.bir de kadir bey bi 22 aylik çocuk her gün havuç suyu içer mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gormem lazim. Ates yoksa, acidan bahe etmiyorsa, onemli degildir. Icer... Cok icerse, avuc iclerinde; sarilik gibi "karotenemi" denilen zararsiz sararma durumu olusur. Sali gununden itibaren, 5 gun yokum....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim doktor bey.
Resim cçekmeye ugrastim ama katiyen acmadi aczini Simdilik ates yok. şükür. ilerleyen zamanda olmaz inş . bana herkes çok havuç suyu içerse fazla a vvitamini zararli dedi fakat ben balik yagini sadece havuç suyu ile veriyorum. Bu yüzden tedirgin olmustum. Cevabiniz içintesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Balik yagini başka sekilde iciremiyorum doktor bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilahi!!!!!!!! Havuc yiyerek, Hiper-A vitaminozu, yani A-vitamini zehirlenmesi yapamazsiniz...
Ya; Ilac olarak, asiri dozlarda alacaksiniz, yada Kutuplarda, Kutup ayisi veya Kutup Tilkisi karacigerini fazla miktarlarda yiyeceksiniz... Balik yaglari ile ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|